Dazlaklar Türkler’in arasında sustu!

Güncelleme Tarihi:

Dazlaklar Türkler’in arasında sustu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 1999 00:00

Haberin Devamı

Alman polisi, Almanya- Türkiye maçında çeşitli taşkınlıklar nedeniyle biri Türk 19 kişiyi gözaltına aldı. Maça gelen 200 Neo Nazi'nin ise Türk seyircileri arasında kaldığı için seslerinin çıkmadığı da belirtildi. Maç sonrası Türkler, Münih'in ana caddesinde arabalarla tur atınca trafik 2 saat boyunca kördüğüm oldu.

Alman futbolcular:

Tavşan gibi koştular

MEHMET SCHOLL: Türkler birinci devrede tavşanlar gibi koştu, böyle giderse halimiz duman diye düşündüm. Ancak ikinci devre Türkler'in nefesi tükendi ve oyunu kontrol altına almayı başardık. Türk seyirciler maça güzel bir hava verdiler, ancak kendi sahamızda Alman seyirciden çok Türk seyircinin olmasına karşı gelecekte önlem alınmalıdır.

BİERHOFF:

Türkler'e sahayı çoğu kez boş bıraktık, onların oynamasını seyrettik. Finale kaldığımız için kendimizi çok şanslı sayabiliriz.

KAHN:

Türkler 4 mutlak gol fırsatı buldu. Ancak bu fırsatları Hakan bulmadı yoksa birini mutlaka yazardı.

LİNKE:

Çok ama çok mutluyuz. Aynı beklediğimiz gibi, sanki deplasmanda oynadık, çok zorlu bir maçtı.

ZİEGE:

Bizim için en önemli olanı Avrupa Şampiyonası'na gitmemizdir. Son maçlardaki kadar iyi oynayamadık. Türkler çok çabaladı ama bizi yenemediler.

NEUVİLLE:

Stadyumda en az 50 bin Türk vardı, sanki deplasmandaydık. Kahn kalesini iyi korudu. Asıl formumuza ulaşmamız için önümüzde daha altı ay zamanımız var.

MATTHAEUS:

Türkler kesinlikle küçümsenmemelidir. Bunu da kanıtladılar. Türklere karşı çok çok zorlandık. Beraberliğin bize yeteceğini biliyorduk, rizikoya girmedik.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!