Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Merak ettiklerimiz

Egem Gülersoy

Daha önce yazmış olduğum ‘‘topraklama çalışması’’nı yapmış olmanız ve hala sürdürüyor olmanızla ilgili deneyimlerinizi aktarmış olduğunuz için teşekkür ederim. Gerçekten çok ilginç ve sağlıklı bir deneyim yaşıyorsunuz.

Sözünü ettiğiniz aşamadan sonraya geçebilmek için acele etmeyin. Çünkü, bunun devamını getirebilmeniz için biraz daha bilgilenmeye ihtiyacınız var.

Yeterince bilgiye sahip olunmadığı zaman, sizin ilerlemeye yeteneğiniz olsa bile daha ileri aşamalara geçemezsiniz. Çünkü, zihniniz ve bedeniniz buna engel olur.

Bilinmeyenin yarattığı korkuyu kontrol altına alabilmek için insanın bilgiye ihtiyacı var. Bilgiler de ancak derece derece bir bilginin üzerine diğeri gelerek mümkün olabiliyor. Tıpkı birinci sınıftan beşinci sınıfa atlayamadığınız gibi. Birinci sınıfın bilgisine sahip olan birinin beşinci sınıfın bilgisiyle karşılaşsa bile bunları anlamaz. Anlamadığnız bilgi de işinize yaramaz. Bu nedenle acele etmeyin.

Doğum haritanızda sezgilerinizin ve hassasiyetinizin yüksek olduğu görülüyor. Zeka potansiyelinizin de yüksek olduğunu söyleyebilirim. Yani öğrenmek için yapacağınız çalışmalarda başarılı olabilirsiniz.

Yükselen burcunuz Yay. Güneş'in bulunduğu konum ise, hem astroloji hem de diğer merak ettiğiniz konulara yönelik çalışmalar yapabileceğinizi işaret ediyor. İçgüdülerinizle yol aldığınızı fakat bunun sizi yorduğunu söylüyorsunuz. Öncelikle yorulmanın iyi bir şey olduğunu söylemeliyim. Ayrıca, duygularınızdan kaynaklanmayıp doğrudan iç sesinizi dinlemeyi başarabiliyorsanız, bu en çok istenilen durumdur ve size kendiniz için en doğru olanı söleyecek, en doğru yolu gösterecek olandır. Başarılar.



Yazarın Tüm Yazıları