Şeşen usulü müzikal

Güncelleme Tarihi:

Şeşen usulü müzikal
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 1999 00:00

Haberin Devamı

Geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkardıkları ‘‘Gündoğarken 99’’ albümüyle iddialı bir adım daha atan Grup Gündoğarken, bu kez bir müzikale imza atmaya hazırlanıyor. İlhan Şeşen ve kardeş yeğenler Gökhan ve Burhan Şeşen’den kurulu grubun sahneye koyacağı müzikal yeni albüm çıkartan bir topluluğu ve onların ilginç promosyon öykülerini anlatacak...

Yönetmenliğini Levent Kırca’nın yapacağı ‘‘Her şey Şahane’’ isimli müzikal, bir müzik topluluğunun gerçekleştireceği ilk müzikal olma iddiası da taşıyor. Amca İlhan Şeşen ve kardeş yeğenler Gökhan ve Burhan Şeşen’in rol alacağı ve provaları süren müzikal 23 Ekim’de Bahçelievler Kültür Merkezi’nde sahnelenmeye başlayacak.

Müzikalin hikayesi

Müzikalin konusu kısaca şöyle: Gündoğarken üyeleri, son albümlerinin hazırlığı için eve kapanmışlar. Albüme girecek şarkılar belirlenmekte ve konser planları yapılmaktadır. Geçmişte yaptıkları albümlerden dişe dokunur paralar kazanamamışlar. Bu yüzden moralleri bozuktur. Neredeyse son barutlarını atmak üzere çalışmaktadırlar. Olaylar öyle gelişir ki intihar etmeye kalkarlar. Albümün çıktığı gün promosyon olarak intihar edeceklerdir. Olaylar gelişirken şarkılar ciddi performansıyla araya girer.

Biraz komedi biraz taşlama biraz günlük hayat derken sürüp giden müzikal için İlhan Şeşen; ‘‘Yaklaşık bir buçuk iki yıl önce düşündüğüm projeyi hayata geçirirme fırsatı bulduk. Belki de ilk kez bir müzik grubunun sahneleyeceği bir çalışma olacağı için önemli. Yönetmenimiz Levent Kırca da hem isim hem de tiyatroyu bilen bir sanatçı olarak büyük katkıda bulunuyor. Oyunu adeta yeniden yazıyor’’ diyor.

Grup Gündoğarken, 25 ekim pazartesi günü de Atatürkçü Düşünce Derneği’nin düzenleyeceği gecede bir konser verecekler. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek konserin geliri depremzedelere bırakılacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!