Ya para ya seks

Güncelleme Tarihi:

Ya para ya seks
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 1999 00:00

Haberin Devamı

Antalya'da parçalanarak öldürülen profesörün kesik başı denizde aranıyor. Dedektifler, profesörün para ya da aşk ilişkisine kurban gittiğini sanıyor.

Antalya'da parçalanarak öldürülen Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Coşkun'un kesik başı aranırken, korkunç cinayet ilginç bir boyut kazandı. Katil zanlısı Bülent Baransel'in, ‘‘Profesör, karısını öldürmemi istedi. Kabul etmeyince bıçakla saldırdı, ben de öldürdüm’’ demesini inandırıcı bulmayan polis, önemli gelişmeler üzerine soruşturmanın seyrini değiştirdi. Bir polis şefi, ‘‘Profesör tefeci, katil zanlısı da ona müşteri buluyormuş. Profesör seks düşkünü. Cinayetin, para veya seks yüzünden işlendiğini düşünüyoruz’’ dedi.

Polis hedefe yöneldi

Polis şefleri dün bir araya gelip, korkunç cinayetteki sırrı çözmeye çalıştı. Prof. Coşkun'un kaybolduğu tarihten bugüne kadar tüm gelişmeler ve tüm ifadeleri tekrar tekrar gözden geçirildi. Depremde öldüğü söylenen kayıp profesörün cep telefonu kayıtları da, onun Yalova'ya değil, Eskişehir ve Konya'ya gittiğini gösteriyordu. Dedektifler, Baransel'in eski eşi Fadime Tur'u konuşturmayı başardı. Tur, ifadesinde Prof. Coşkun'u, Bülent Baransel'in öldürdüğünü, eşi Jale Coşkun'u arayıp ‘‘Kocanızla oteldeydik, depremde ben kurtuldum o öldü’’ diyenin de kendisi olduğunu açıkladı. Cinayeti itiraf etmek zorunda kalan Baransel'in korkunç cinayet sonrası sekreteri Hacer Kayabaşlı ile birlikte Karadeniz turuna çıktığı da saptandı.

Banka hesapları karışık

Burdur yoluna atılan ceset parçaları

toplandı, ancak Kemer'de günlerdir denizde aranan kesik baş henüz bulunamadı. Profesörün kaybolmasından sonra ailesinin bankalardaki tüm hesaplarını bloke ettirdiğini belirleyen polis, bu hesaplara yüklü miktarlarda giriş-çıkışlar tespit etti. Prof. Coşkun ile Baransel arasındaki ilişki derinleştirilerek araştırılıyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!