Fotoroman Fırtınası

Güncelleme Tarihi:

Fotoroman Fırtınası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2008 11:52

Bu üçüncü hafta ve ben hala dergiyle ilgili bir şeyler yazıyorum. Açıklamalarım bitmek bilmiyor.

Haberin Devamı

Ama olsun beni okuyorsunuz; yazdığınız maillerden belli. Teşekkür ederim. Öncelikle dergi bulamayanlar bana mutlaka mail yazsın. Onlara nasıl ulaşacaklarını söyleyeceğim; biiiirrrrrr. Haftalık ders programımızı beğenmişsiniz. Alamayanlar olmuş. Arkadaşlarında görüp de “bende isterim, ben de isterim” diyenlerin çatık kaşlarını yumuşatmak istedik ve bir kez daha ( Ama lütfen son kez olsun) ders programlarını yayımlıyoruz; ,ikiiiiiiiii. Neden hala Erdi ile tanışma kuponu doldurmak yerine bana mail atıyorsunuz, uyanıklar. Bu da üüüç!

 

Arkadaşlar; takdir edersiniz ki bana mail atanı iErdi ile tanıştırmam mümkün değil. Çünkü bu, kupon yollayanlara büyük haksızlık olur. Göz göre göre kimseye haksızlık yapmak istemeyeceğimizi , hele hele beni de bu işe dahil etmeyi hiç istemeyeceğinizi düşünerek diyorum ki;

Haberin Devamı

“Haydi arkadaşlar kalemler ele, kuponlar Trendy’ye!”

 

Bazı arkadaşlar fotoromanla ilgili, “Acaba biz fotoğraf çektirip, hazır olarak mı fotoroman sayfasına yollayacağız” diye düşünmüşler. Yok öyle bir şey çocuklar. Sadece sizi fiziksel açıdan görmek niyetiyle istedik fotoğraflarınızı. Görmeden, bilmeden 1.80 lik kızla, 1.60’lık çocuğu bir araya getirirsek, nasıl bir fotoroman çekilir bilemiyorum. Aaaa! Bal gibi biliyorum işte. Aklım fikrim o kadar Trendy’de ki; başlık bile hazır: “Zıt kutupların aşkı!”

 

Gelecek hafta buluşmak üzere diyorum ve hepinizi çok seviyorum…

 

   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!