Hurriyetemlak.com 500 bin güncel ilana ulaştı

Güncelleme Tarihi:

Hurriyetemlak.com 500 bin güncel ilana ulaştı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2008 11:20

İkinci yılında hem ilan verenin hem ziyaretçinin ilk tercihi olan hurriyetemlak.com 500 bin güncel ilana ulaştı.

Emlak seri ilan portalı hurriyetemlak.com 220.000’e yakın bireysel üyesi, aylık 100.000.000’a yakın sayfa görüntülenmesi, 6.000 aktif, üye emlak ofisi ve 500.000 ilan ile emlak sektöründe tüm rakamsal göstergelerde ilk sırada.

1 milyon 200 bin kişi her ay hurriyetemlak.com’u takip ediyor

Her ay 1 milyon 200 bin farklı kişinin ziyaret ettiği hurriyetemlak.com, katma değerli hizmet anlayışıyla ürün ve hizmetlerini her geçen gün çeşitlendirmeye devam ediyor.

Temiz İlan sadece hürriyetemlak’ta

Hurriyetemlak.com, Ağustos ayında başlattığı “Temiz ilan kampanyası”  ile sektördeki gerçek, sağlıklı ve güvenilir ilan sayısını arttırma ve üyeleri ile birlikte güvenin ve prestijin simgesi olmaya devam etme yolunda önemli bir adım attı.
“Temiz ilan” kampanyası hakkında detaylı  bilgi için (http://www.hurriyetemlak.com/real_estate/emlakyasam/haber_detay.php?cid=5845)

Hurriyetemlak.com videolu ilanlar, ev gezdirme devrine son veriyor

Video ekleme özelliği ile ilan sahibi gayrimenkulünü aynı anda bir çok potansiyel müşterisine online olarak gezdirme fırsatı buluyor. Ziyaretçi ise çok kısa bir sürede birkaç günde gezebileceğinden fazla ev gezme ve daha hızlı karar verme şansı buluyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!