Ankaralı biniciler zafer için koştu

Güncelleme Tarihi:

Ankaralı biniciler zafer için koştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2008 00:00

Emlak Center sponsorluğunda gerçekleşen Binicilik ve Engel Atlama Yarışmaları, final yarışlarıyla sona erdi. Yarışlardan sonra Işın Karaca muhteşem bir konser verdi. Yarışlara ilgi büyüktü.

ANKARA’nın tanınmış gayrimenkul yatırım danışmanlık firması Emlak Center tarafından birincisi düzenlenen Geleneksel Emlak Center Binicilik ve Engel Atlama Yarışmaları final yarışlarıyla son buldu. İlk gün 30 Ağustos Zafer Bayramı Kupası, Ankara Valiliği Kupası ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kupası koşuları gerçekleşirken, ikinci günde Ankara Atlıspor Kulübü Kupası ve Emlak Center Kupası koşuları yapıldı. Atlıspor Kulübü manejinde yapılan koşular sonunda dereceye giren yarışmacılara ödülleri verildi.

Panayır alanı gibi

Gün boyu süren yarışmaları izlemek için Başkentliler Atlıspor Kulübü’ne akın etti. Çocuklar için rodeo, palyaço, sihirbaz, kukla gösterileri yapılırken, Latin-Caz konserleri ve dans gösterileri etkinliğe renk kattı. Oldukça güzel bir atmosferde gerçekleşen yarışlarda Ankaralılar birbirinden çekişmeli koşuları izlerken, güzel havanın da tadını çıkardı. Açık büfede yemek ve içki servisinin bulunduğu etkinlik büyük beğeni kazandı.

Ünlü konuklar

Podyumların ünlü mankenleri Şebnem Scheffer ve Ebru Güzel, Emlak Center’ın yeni projelerini tanıtırken, pop müziğin sevilen isimlerinden Işın Karaca, yarışlar sonrasında muhteşem bir konser verdi. Emlak Center yöneticileri yarışı düzenlemekteki amaçlarının amatör spor dallarına destek vermek olduğunu söylerken, etkinliklerin devam edeceğini belirttiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!