Fuhuş şebekesine 19 tutuklama

Güncelleme Tarihi:

Fuhuş şebekesine 19 tutuklama
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2008 12:04

KONYA Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Adana ve Konya'da eş zamanlı düzenlediği fuhuş operasyonunda gözaltına aldığı 7'si kadın 21 kişiden 7'si kadın toplam 19 zanlı çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 29 Ağustos Cuma günü Adana ve Konya'da eş zamanlı operasyon düzenleyerek, Adana'a 3 ev, Konya'da da 21 ev ve bir işyerine baskın yaptı. Operasyonda, şebekenin lideri olduğu belirtilen 39 yaşındaki Celal Akdemir ile birlikte 7'si kadın toplam 21 kişi gözaltına alındı. Akmemir'in Adana'daki kız kardeşine ait güzellik salonuna gelen kadınları, para karşılığında fuhuşa teşvik ettiği iddia edildi. Evli olan ve para karşlığı fuhuş yaptığı belirtilen kadınların da müşterilerine iç çamaşırlı kadınların resimlerinin bulunduğu kartvizitleri dağıttığı belirlendi.

Şüpheliler yapılan sorgulamalarının ardından Adliye'ye sevk edildi. Şüphelilerden Celal Akdemir ile 7'si kadın toplam 19 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Konya E Tipi Cezaevi'ne konuldu. 2 kişi de tutuksuz yargılanmak serbest bırakıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!