Onlar her zaman şık

Güler Yiğit ile Ferhunde Verdi, Erkan Özerman’ın organize ettiği Best Model of The World yarışmasının erkekler yarı finalinde jüri üyeliği yaptı.

Cahide’de yapılan seçmelerin finalinde Özerman, Yiğit ile Verdi’yi sahneye davet etti. Ünlü organizatör: "10 yıl önceki ilk Best Model yarışmasında Güler Yiğit ve Ferhunde Verdi’yi ’dönemin en iyi giyinen iki kadını’ seçmiştim. Bu gece de yine ikisini İstanbul jet sosyetesinin en iyi giyinen kadınları ilan ediyorum. Bu durum yıllar geçse de değişmeyecek" diye konuştu.

Genç tasarımcılara özel kulüp açıldı

Fashion TV, geleceğin tasarımcılarının kendilerini daha rahat ifade edebilmeleri, bir araya gelmeleri ve sektörle tanışabilmeleri için fashionTV young designers club (Genç Tasarımcılar Kulubü) adlı bir kulüp kurdu. fashionTV young designers club, önceki akşam Suada’da düzenlenen 60’lı Yıllar Defilesi ve Partisi ile tanıtıldı. Demet Sabancı Çetindoğan, "Sabancı Ailesi’nin geleneklerinden olan ’gençlere yatırım yapma, onları destekleme’ olgusu, girdiğimiz medya sektöründe de devam edecek" dedi.

Bakandan destek aldılar

Yeni açılan kulübe Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen’den de destek geldi. Suada’daki defileden önce Çırağan Sarayı’nda düzenlenen basın toplantısına, Demet Sabancı Çetindoğan ile birlikte Kürşad Tüzmen de katıldı. Toplantıda bir grup genç yeteneğin tasarımları tanıtıldı.

Kızılderili Eda

Sıra dışı giyim tarzıyla her gittiği yerde dikkatleri üzerine çeken Eda Taşpınar, bu kuralı önceki gün katıldığı düğün davetinde de bozmadı. Ajia Otel’de düzenlenen tören için lacivert renkte bir elbise seçen Taşpınar, bu kez süper minisi yerine devasa kolyesiyle ilgi topladı. Kızılderili kolyelerini anımsatan bu büyük parça sayesinde her zamanki gibi iddialı bir tarz yakalayan Eda Hanım, "Tek tip giyim bana uymaz, o nedenle kendi stilimi yaratıyorum. Etnik parçalarla da kıyafetleri hareketlendiriyorum" dedi.

Yazarın Tüm Yazıları