Büyük Ankara Festivali 208 nikahla sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Büyük Ankara Festivali 208 nikahla sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2008 00:00

Büyük Ankara Festivali, 208 çift için düzenlenen toplu nikah töreniyle sona erdi.

Akrobasi ekiplerinin gösterileriyle başlayan törende, Kutsi, Seda Sayan ve Onur Şan konser verdi.

Çiftler, bazı şarkılarla dans ederken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek de yeni evlenen çiftlerle halay çekti.

Gökçek, burada yaptığı konuşmada, şimdiye kadar Türkiye’de yapılmış en iyi festivale imza attıklarını iddia ederek, "Dokuz günden bu yana düzenlediğimiz festivalde, vatandaşlarımız, çocuklarımız doyasıya eğlendi. Bizim ve ilçe belediyelerinin sosyal etkinliklerini tanıma fırsatı buldunuz" dedi.

Yeniden belediye başkanı seçilmesi durumunda bundan sonra da her sene Büyük Ankara Festivali’ni düzenlemek istediğini belirten Gökçek, çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.

Gökçek, daha sonra dört dört çiftin nikahını kıydı. Çiftlerin şahitliklerini Seda Sayan, Onur Şan, Kutsi, Nevin Gökçek, Sincan Belediye Başkanı Hasan Altun, Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz ve Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir ile AKP Parti Konya Milletvekili Özkan Öksüz yaptı.

Gece, havai fişek gösterisi ile sona erdi. Çiftlere, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, gelin ve damatlıkların yanı sıra oturma grubu hediye edildiği bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!