Temiz ilan kampanyası

Güncelleme Tarihi:

Temiz ilan kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2008 00:00

HÜRRİYETEMLAK.COM, kullanıcılarının desteği ile uzun soluklu güvenli ve kaliteli hizmet için yeni bir kampanya başlattı.

Sektörde imza attığı ilklere "Temiz ilan" kampanyası ile bir yenisini ekleyen hurriyetemlak.com, sektördeki gerçek, sağlıklı ve güvenilir ilan sayısını arttırmayı ve üyeleri ile birlikte güvenin ve prestijin simgesi olmaya devam etmeyi amaçlıyor.

Hurriyetemlak.com’un üyelerinin desteği ile yürütülecek kampanyanın hedefi üye emlak ofisleri ve gayrimenkul arayanlara yarar sağlamak, sağlıklı ve gerçek ilanlar ile sektörü bir adım daha ileriye taşımak olarak belirlendi.

Hurriyetemlak.com’un "temiz ilan" kampanyası, sektörde sürdürülebilir güvenin ve prestijin simgesi olmayı amaçladı.

Herkese kazandırıyor

Temiz ilan, uzun süreli ve kárlı bir iş sahibi olmak için en önemli adım. Emlakçı ve ziyaretçi arasındaki ilişkinin daha sağlam ve sağlıklı olmasına imkan verecek ve emlak ofisinin müşteri portföyünü arttırmasını sağlayacak olan bu kampanya ile hurriyetemlak.com’un hedefi, ziyaretçilerin emlak ofislerine ve tüm sisteme duyduğu güveni pekiştirmek.

Kampanya kapsamında portföyünde yer alan ilanların güncel, gerçek ve güvenilir ilanlar yani "temiz ilan" olduğunu belirten emlak ofisleri, sayfalarında da temiz ilan logosuna yer verebilecek. Böylece ziyaretçiler, bu emlak ofislerini "Temiz İlan" kampanyasını desteklediklerini bilerek tercih edecek.

Temiz ilan kampanyasının ilk evresinde, tüm sistemin sağlığı açısından ilanları çok fazla şikáyet alan bazı emlak ofislerinin üyelikleri askıya alınarak, temiz ilan kampanyası ile ilgili bilgilendirme yapıldı ve ilanlarında iyileştirme yapmaları istendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!