İkonların dansı

Giydikleri bikiniden güneşlenme saatine, yemek yedikleri mekánlara kadar her yaptıklarıyla rekabete girişen Eda Taşpınar ile Ivana Sert, ’kanka’ oldu.

Bu sezon Bodrum’da ilk kez karşılaşan ikili, Türkbükü’ndeki Kuum Otel’in beach’inde dans etti. İkilinin müzik eşliğindeki el ele dansı objektiflere böyle yansıdı. İkilinin neşeli halini gören arkadaşları Çiğdem Kayalı’da onlara eşlik etti.

Yaramancılar da Bodrum’da

Koç Holding’de üst düzey yöneticilik ve Türk Hava Yolları’nda genel müdürlük yaptıktan sonra emekliye ayrılan Tezcan Yaramancı da tatil için Bodrum’u seçenlerden... Tezcan Bey, eşi Mihrinur Hanım’la birkaç gün önce Türkbükü’ndeki Divan Palmira’ya yerleşti.

Rusya’da basılacak

Deniz Kurbanzade’nin geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkan "Geçmiş Suadiye’de Aşk" adlı kitabı, üçüncü baskıyı yaptı... Deniz Hanım, eşi Firuz Bey’le tanışmasını ve gençlik yıllarının sosyal hayatını anlattığı kitabının Rusya’da da piyasaya çıkması için harekete geçtiğini sözlerine ekledi.

Sortie’de yakınlaşma

Mehmet Aslan evlilik planları yaptığı, herkesten sır gibi sakladığı kız arkadaşıyla önceki gece Sortie’deydi. Aslan ve kız arkadaşının samimi pozları sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

Saçlar gitti

Candan Erçetin’in sevgilisi Hakan Karahan, neredeyse beline kadar uzattığı saçlarını kestirdi. Önceki gece Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sevgilisini izleyen Karahan, kısacık kestirdiği saçlarıyla objektiflere yansıdı. Karahan’ın yazar Hasan Ali Toptaş’ın 1994 yılında Yunus Nadi Roman Ödülü’nü kazandığı kitabı "Gölgesizler"den uyarlanan filmin çekimleri için saçlarını kasıttığı öğrenildi.

Doğumdan sonra ilk kez

Tüm kültürleri ve insanlığı, müzik aracılığıyla ortak saygı, diyalog ve anlayışta buluşturmayı amaçlayan Drum (Dialog, Respect, Understanding Through Music) projesi için Lola Beach’teki partide DJ’lik yapan Ozan Doğulu’yu eşi Ece Hanım yalnız bırakmadı. Geçtiğimiz ay bir kız çocukları olan çift, Arya adını verdikleri bebekleriyle çok mutlu.

Fanatikler düğünde

Fanatik Fenerbahçe’li ünlü işadamı Ferit Şahenk önceki gece, Altur Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray’ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak’ın kızı Fatma Albayrak ve Alkim Arf’ın SuAda’daki düğüne katıldı. Ferit Şahenk kapıda, koyu Galatasaraylı Mehmet Ağar’la karşılaştı. Ağar ve Şahenk ayaküstü kısa süren sohbetlerinin ardından davet alanına birlikte yürüdü.

Cumaya evleniyorlar

Tuvana Büyükçınar ve Selim Demir, 8 Ağustos Cuma gecesi evlenecekler. A46 adlı organizasyon şirketinin sahipleri olan iki sevgilinin flörtleri yaklaşık sekiz yıldır sürüyor. Çiftin düğünü Ortaköy’deki Esma Sultan Yalısı’nda olacak.

Kardeşi yok

Ajda Pekkan’ın Bodrum Antik Tiyatro’da verdiği konserleri kız kardeşi Semiramis Pekkan, mutlaka ön sıradan izler, kendisine de sırdaşı İsmail Akkaya eşlik ederdi. Bu kural son konserde bozulmak zorunda kaldı. Uzakdoğu seyahatine çıkan Semiramis Hanım, bu kez ablasını izleyemedi. Konserde İsmail Akkaya’nın yanında bu kez Sıdıka Sabancı vardı.

Sinan Aygün’ün kızı tatilde

Ergenekon soruşturması çerçevesinde gözaltına alınan ve ardından serbest bırakılan ATO Başkanı Sinan Aygün’ün kızı Burcu, sıkıntılı günleri atlatınca tatile çıktı. Arkadaşlarıyla birlikte Bodrum’a giden Burcu Aygün, denize girmek için Türkbükü’ndeki Ship a Hoy’u tercih ediyor.

Babasının özgürlüğüne kavuşması yüzünden olsa gerek, yüzünden tebessüm eksilmeyen Burcu, düzgün fiziği ve sempatik tavırlarıyla etraftakilerin sempatisini kazanmayı bildi.

Anasının kuzusu

Bodrum Antik Tiyatro’da, geçtiğimiz hafta cuma akşamı sahneye çıkan Ajda Pekkan’ı izlemeye gelenler arasında ünlü söz yazarı Fikret Şeneş de vardı. Fikret Hanım, oğlu Celal Çapa ve gelini Şebnem Hanım’la birlikte ön sırada izlediği konseri çok beğendiğini belirtti. Fikret Hanım ayrıca oğlunun ısrarıyla konsere geldiğini, Celal Çapa’nın konserlere yalnız gidememe gibi bir huyunun olduğunu da söyledi.

İşte gerçek Mithat Can

Geçtiğimiz haftalarda günlük gazetelerde, kolunda dövmesi olan, iri yapılı bir genç Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can diye haber yapılmıştı. Bodrum muhabirinin bir anlık yanılmasıyla Mithat Can’a benzetilen kişi, o günden sonra bir daha ortalarda görünmedi. Gerçek Mithat Can ise, geçtiğimiz hafta sonu Bodrum sezonunu açtı.
Yazarın Tüm Yazıları