35 kilo aldım

Güncelleme Tarihi:

35 kilo aldım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2008 00:00

Pınar Eliçe, depresyon geçirdiği dönem 35 kilo aldığını ve bu halini kimsenin bilmediğini söylüyor.

Haberin Devamı

PINAR ELİÇE FOTOĞRAFLARI

Carrefour Sa Maltepe Park Alışveriş merkezinde gerçekleşen park sohbetleri isimli imza ve sohbet gününün bu haftaki konuğu seneler sonra müzik yaşamına geri dönen Pınar Eliçe oldu. Sohbet boyunca çıkardığı albümünden şarkılar seslendiren ünlü sanatçı, alışveriş merkezi ziyaretçileri ile başından geçen evlilikle ilgili olarak uzun uzun konuştu.
Kadın çalıştığı zaman eşi de, cocuğu da ona saygı duyar
Yedi yıl sonra müzik dünyasına ve ekranlara yeniden dönüş yapan Pınar Eliçe, tekrardan işini yapabildiği için çok mutlu olduğunu ve içinde yılların biriktirdiği bir hırs olduğunu dile getirdi. Şarkı söylemeyi çok sevdiğini söyleyen ünlü sanatçı, bundan böyle iyi müzik yaparak hayatını sürdüreceğini ve kazandıklarıyla ile de sadece çocuklarının geleceği için yatırımlar yapacağını söylerken "  Kadınlar şartlar ne olursa olsun çalışmalı. Çünkü o zaman size herkes saygı

35 kilo aldım
duyar. Eşinizin, çocuğunuzun size saygı duyması için çalışmak şart. Hayattaki en zor iş ev kadınlığı. Ama çalışırsanız hem işinizin hem de evinizin kadını olursunuz" dedi.
Çevremizde adam gibi adam olmadığı için evlilik bana çok uzak artık
Yedi yıl önce Çetin Çapan ile evlenen Pınar Eliçe, evlilikten büyük dersler aldığını söyleyen Pınar Eliçe "İkinci bir evliliği düşünmüyorum. Ben bu konuda başarısız olduğumu düşünüyorum ve iki çocuğum bana evliliğimden kalan en güzel armağan. Artık bundan sonra sadece işimle ve beni sevenlerle evliyim. Hayatta her şeyden önce işim geliyor. Çevremizde adam gibi adam olmadığı için evlilik artık bana uzak"dedi.
İyi şarkıcılar kalacak, kötüler gidecek
Albüm satışları üzerine yorum yapan Pınar Eliçe, “Artık eskisi gibi yüksek rakamlarda albümler satılmıyor. Ama ben bunun uzun süreceğini düşünmüyorum. Şu
/images/100/0x0/55eb1351f018fbb8f8a96cf0
an müzik dünyasının bir elekten geçtiğini inanıyorum. İyiler kalacak, kötüler gidecek. Sonuçta herkes emek veriyor ama yinede bir arınmaya ihtiyaç var.” Dedi. Oldukça iddialı bir albüm yaptığını dile getiren Pınar Eliçe, “Albüm için çok çalıştık ve güzel bir şeyler yaptığımıza inanıyorum. Dedi .
Evliliğimde depresyona girdim 35 kilo aldım
İki çocuk annesi olan Pınar Eliçe, daha önce aldığı 35 kiloyu nasıl verdiğini açıkladı. Evliliği boyunca depresyondan kilo aldığını söyleyen Pınar Eliçe "Hayatta insana en çok kilo aldıran şey strestir. Ben 35 kilo aldım ve hepsi depresyondandı. Öncelikle ruhumu güzelleştirmem gerekiyordu bu yüzden 3 ay boyunca psikolojik tedavi gördüm. Ardından muhakkak doktora gitmek gerekiyor. Beslenme uzmanlarına gitmek pahalı bir şey değil. Ama onların gözetiminde kilo vermeniz sizin sağlığınız için çok önemli. Hem diyetisyen gözetiminde kilo verim ama muhakkak sporla destekledim. Eğer kilolarınızı veremiyorsanız yapacağınız tek şey üzerine kilo almamanız. Çünkü kilo sağlık açısından gerçekten çok zararlı" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!