Bir aylık evli kadın dayağa dayanamadı

Güncelleme Tarihi:

Bir aylık evli kadın dayağa dayanamadı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2008 00:00

Gaziantep’te bir ay önce evlenen 20 yaşındaki Dilek Bozkına, iple kendini tavana asarak yaşamına son verdi. Genç kadının bıraktığı "Kocam beni sürekli dövüyor. Kayınvalidem ve kayınbabam da bana sürekli eziyet ediyor. Ölümümden onlar sorumlu" yazılı not bulundu.

Bir aylık evli kadın dayağa dayanamadı
Ulaş Mahallesi’nde meydana gelen olayda, triko örme işçisi 27 yaşındaki Aziz Bozkına’nın işe gitmesinin ardından eşi Dilek Bozkına, bodrum katındaki evinin banyosunda kendini iple tavana astı. Bir süre sonra eve ziyarete gelen yakınları, Dilek Bozkına’nın kapıyı açmaması üzerine yedek anahtarla kapıyı açıp içeri girdiklerinde genç kadının banyodaki cesediyle karşılaştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, yaptığı incelemede genç kadının, ’Kocam beni sürekli dövüyor. Kayınvalidem ve kayınbabam da bana sürekli eziyet ediyor. Ölümümden onlar sorumlu’ yazılı notu buldu.

Dilek Bozkına’nın cenazesi Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi morgunda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Yakınları intihar olayının gerçekleştiği evin önünde sinir krizleri geçirdi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. Genç kadının zorla evlendirildiği de öne sürüldü. Dilek Bozkına’nın eşi ile kayınvalidesi, ifadeleri alınmak üzere Şahinbey Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!