Suyla gelen seksapel

Güncelleme Tarihi:

Suyla gelen seksapel
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2008 00:00

InStyle dergisi, yaz sıcaklarından faydalanıp geleneksel "seksi" dosyası için 11 ünlüyü tepeden tırnağa ıslattı.

Haberin Devamı

InStyle dergisi, yaz sıcaklarından faydalanıp geleneksel "seksi" dosyası için 11 ünlüyü tepeden tırnağa ıslattı. Ayrıca onlardan seksle ilgili kışkırtıcı yorumlar da aldı.

Fatoş Seğmen: Vücut üzerindeki damlacıklar
Bana en seksi gelen şey ne mi? Tabii ki duştan çıktıktan sonra su damlacıklarının derinin üzerinde oluşturduğu o eşsiz görüntü. Ayrıca insanın üzerindeki giysilerinin ıslanarak vücuda yapışma hali de gözüme hep hoş gözükmüştür. Bu arada çıplaklığın fazla vurgulanmaması da önemli. Siyah gibi asil ve gözü yormayan bir renge sahip, hafif ıslanmış bir gece elbisesi çarpıcı ve seksi bir görüntü oluşturabilir. Yağmurlu günlerde ben hep koyu renkler giymeyi tercih ederim zaten.

Suyla gelen seksapel
Kaan Urgancıoğlu: Gün biterken boş plaj
Yıllar önce kız arkadaşımla yürüyüşe çıkmıştık. Çiseleyen yağmurun o romantik an için ne kadar uygun olduğunu düşünüyorduk ikimiz de. Sonra birden etrafı sel götürmeye başladı. Donumuza kadar ıslanışımızı, eve kendimizi zor atışımızı ve kapı önünde çırılçıplak soyunuşumuzu unutamam. İşte o an oldukça seksiydi. Ayrıca Çeşme-Ilıca’daki Büyük Plaj’ın gün batımındaki boş halini seksi bulurum. Yanımda da muhtemelen makyajsız bir kadın...

/images/100/0x0/55eacff2f018fbb8f8984678
Tardu Flordun: Doğal görünümlü kadınlar
Ben cinselliği erken yaşlarda keşfettim. O yüzden bana bir kadında seksi gelen şeyler farklılık gösterebilir. Mesela geçirdiği estetikler sayesinde seksi olduğunu düşünen kadınlar değil, daha natürel görünümlü ve kendine has havası olan kadınlar ilgimi çeker. Ayrıca uzun saçları olan kadın seksidir. Hele de banyodan çıkmış ve saçları birbirine dolanmışsa...

Haberin Devamı

Suyla gelen seksapel
Seray Sever: En seksi tabiat harikası su
Sabah onunla uyanıyorum, gece onunla yatıyorum; yani en sadık ve vazgeçilmez sevgilim su... Bana hayat veriyor, yaşam enerjimi yükseltiyor. En büyük keyfim yağmur altında sırılsıklam olana kadar yürümek. Ya da denizin mavi sularına dalmak. Bir anda tüm sıkıntılarından kurtuluyorsun. Su bütün bedenini, ruhunu temizliyor. Denizaltı ise bambaşka bir dünya. Rengarenk, derin bir sessizlikte mucizevi bir yaşam. Su kesinlikle en seksi tabiat harikası.

/images/100/0x0/55eacff3f018fbb8f898467c
Pamir Pekin: Bol kazak gidip dar tişört gelsin
Benim için seksi olan şey biraz da mevsimlerle ilgili. Ama bir sıralama yapılacaksa başa yazı koyarım. Çünkü yaz kışkırtıcı, kafa karıştırıcı, sürprizli ve rahattır. Yaz seksin bir kez daha keşfidir! Bol eteklerin, uzun kazakların, çizmelerin içindeki kız gider; yerine başka bir kız gelir. Daracık bir tişörtün içindedir, şortu bacaklarının güzelliğini ele verir, saçlarını açmıştır. Ve belki de en önemlisi birazcık terlemiş ve kendini denize atmak üzeredir. İşte bu kız seksidir!

Suyla gelen seksapel
Kıvanç Kasabalı: Yandan ipli siyah bikini
Seksilik kendi içinde bir masumiyet içermelidir. Seksi olacağım diye abartılı şekilde açık giyinen kadınlar bana seksi değil çok itici gelmiştir hep. Doğal olan benim için her zaman daha seksidir. Yaz genelde seksiliğin ön plana çıktığı bir dönem. Deniz, kum ve güneşin etkisiyle kişinin kendini abartılı seksi gösterme eğilimi olabilir. Bu
/images/100/0x0/55eacff3f018fbb8f8984680
durumun pek hoşuma gittiğini söyleyemem. Doğal bir bronzluğa ve sportif bir vücuda sahip, yandan ipli siyah bir bikini giymiş bir kadın seksidir bence.

Mine Çağlıyan: Çıplak ayak ve doğallık
Dağınık ıslak saçlar ve çıplak ayakların doğallığını, yüksek topuklar, dekolte elbiseler ve makyajlı güzelliğe tercih ederim. Bence kadın ya da erkek ıslak bedenleri ile suyun içinde çok daha seksiler. Tüm kusurlar içinde orijinal olabilen ve sevmeyi başarabilen insanlar da ilham kaynağımdır ve bunu başaran insanların müthiş bir seksapele sahip olduklarını düşünüyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!