Bir yılda 80 bin vatandaşa ulaştık

Güncelleme Tarihi:

Bir yılda 80 bin vatandaşa ulaştık
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2008 00:00

Etimesgut Belediyesi, kurduğu halkla ilişkiler koordinasyon merkezi ile "Halk odaklı hizmet" sunuyor. İlçenin 8 ayrı noktasına kurulan halkla ilişkiler koordinasyon merkezi, vatandaşların her türlü istek, temenni ve şikáyetlerini alıyor.

Gelen talepler, ilgili birim müdürlüklerine iletililiyor. Konular, Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz’ın başkanlığında yapılan toplantılarda görüşülerek çözüm önerileri masaya yatırılıyor. Yapılan değerlendirmelerin ardından vatandaşlara geri dönüş yapılarak sonuçla ilgili bilgi veriliyor.

Halkla İlişkiler Koordinasyon Merkezi, form doldurarak 20 bin, mail göndererek 10 bin, yüz yüze görüşülerek 50 bin kişi olmak üzere toplam 70 bin vatandaşın talebini aldı. Vatandaşların tamamına sonuçlarla ilgili bilgi verildi.

Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, bütün hizmetlerde vatandaşların mutluluğunu huzurunu hedeflediklerini belirterek, "Kurduğumuz halkla ilişkiler koordinasyon merkezine gelen vatandaşlarımızın her türlü isteklerini şikáyetlerini değerlendiriyoruz. Sonuçlarla ilgili kendilerine bilgi veriyoruz. İsteyen vatandaşlarımız e-mail yoluyla da bizlere ulaşabiliyor. Halkımızdan çok olumlu değerlendirmeler alıyoruz. Bu durum çalışma azmimizi daha da artırıyor" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!