Futbol sen nelere kadirsin

Güncelleme Tarihi:

Futbol sen nelere kadirsin
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 26, 2008 07:52

Yarı final maçı öncesi Almanya Başbakanı Angela Merkel dostluk mesajı vermek için döner kesti.

Haberin Devamı

Merkel döner kesti...

Merkel'in döner sevgisi biliniyor. Maçı kim kazanırsa kazansın Almanya'daki Türk ve Alman taraftarlar karınlarını doyurmak için döner lokantalarına koÅŸacak.Â

Maç öncesi Türk ve Alman yetkililer dostluk mesajı veriyor. Hürriyet ve Bild gazeteleri Türkçe ve Almanca başlıklar atarak maç öncesi dostluk mesajlarına katkı da bulundu. Almanya Başbakanı Angela Merkel de Almanya'daki Türk vatandaşlarıyla sohbet ederek, döner kesti ve maç hakkında sohbet etti.

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Hristiyan  Birlik partilerinin (CDU/CSU) meclis grubunun, orta ölçekli işletmeleri  desteklemek amacıyla düzenlediği yaz şenliğinde döner kesti.

Merkel, yaz şenliğine davet edilen Aydın Döner'in kurduğu stantta döner kesti ve salatalarla kendi hazırladığı döner tabağında, kestiği dönerden yedi.

Haberin Devamı

Merkel ile Almanya-Türkiye maçı hakkında bir süre sohbet eden Aydın Döner şirketinin sahibi Hanifi Aydın, daha sonra Merkel'e, dönerin yapılışı ve tarihi hakkında hazırlanmış bir broşür verdi.

Aydın, şenliğe davet edildiği için gurur duyduğunu söyledi.

Yaz şenliğinde yaptığı konuşmada, orta ölçekli işletmelerin önemine değinen Merkel, girişimcilere, gençlere meslek eğitimi imkanı sunmaları yönünde çağrıda bulundu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!