Yapımcılar uyuşturucuya karşı

Güncelleme Tarihi:

Yapımcılar uyuşturucuya karşı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2008 17:17

Zahid Akman, Kurtlar Vadisi Pusu ve Pars Narkoterör dizilerinin yapımcısı Osman Sınav’ın komisyona çağrılmasını önerdi.

Haberin Devamı

-Uyuşturucu ve kaçakçılığı Araştırma Komisyonu, RTÜK Başkanı Zahid Akman’ı dinledi. Toplantıda Akman, üyelere, Kurtlar Vadisi Pusu ve Pars Narkoterör dizilerinin yapımcısı Osman Sınav’ın komisyona çağrılmasını önerdi. Toplantıda, CHP İzmir Milletvekili Ahmet Ersin ise Dumansız hayat kampanyası kapsamında reklam filmlerinde oynayan Başbakan Erdoğan’ın uyuşturucu ile mücadele için yapılacak reklam filmlerinde de oynamasını önerdi.

 Uyuşturucu ve kaçakçılığı ile ilgili Meclis Araştırma Komisyonu, RTÜK Başkanı Zahid Akman’ı dinledi. Toplantıda Akman, üyelere, Kurtlar Vadisi Pusu ve Pars Narkoterör dizilerinin yapımcısı Osman Sınav’ın komisyona çağrılmasını önerdi.

Toplantıda, CHP İzmir Milletvekili Ahmet Ersin ise Dumansız hayat kampanyası kapsamında reklam filmlerinde oynayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın uyuşturucu ile mücadele için yapılacak reklam filmlerinde de oynamasını önerdi.

Haberin Devamı

Madde bağımlılığı ve kaçakçılığı sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu, AKP Adana Milletvekili Necdet Ünüvar başkanlığında toplanarak Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Zahid Akman’ı dinledi. Akman, Türkiye’de toplam 450 televizyon ve binin üzerinde radyo kanalının ulusal ve yerel düzeyde 24 saat yayın yaptığını belirtirken, yapılan araştırmalara göre televizyon izleme oranının yüksek olduğunun tespit edildiğini bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!