Hürriyet'ten büyük fırsat

Güncelleme Tarihi:

Hürriyetten büyük fırsat
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2008 07:22

Hürriyet Gazetesi 60. yılında 60 okurunu İngiltere'de İngilizce Dil Eğitimi'ne gönderiyor.

Haberin Devamı

Ayrıca bu kampanyaya katılan herkese çekilişsiz kurasız, piyasa fiyatı 350 YTL olan başlangıçtan ileri seviyeye kadar eğitim içeren "EF İngilizce Eğitim Paketi" hediye edilecek. Eğitim paketi ile 7 gün 24 saat kesintisiz İngilizce eğitimi alabilir canlı konuşma sınıflarına katılabilirsiniz.

Kampanyaya nasıl katılacaksınız?

Hürriyet Gazetesi'nde 20 Haziran 2008 tarihinden itibaren yayınlanacak sıralı 60 kupon biriktirmeniz ve gazetede yayınlanacak ÜRÜN TALEP FORMU'nu en yakın Yaysat başbayine 1- 7 Temmuz 2008 tarihleri arasında ilk 3 kuponla birlikte giderek onaylatmanız ya da kampanyaya katılım talebinizi bize kısa mesajla ileteceksiniz.

Mesajınızın başına HURRIYET yazın, ÜRÜN KODU, BAYİ KODU ve AD, SOYAD bilgilerinizi kelimeler arasında birer boşluk bırakarak ekleyin ve 3270 kısa numarasına gönderin. Yaysat başbayi kodları, ürün taleplerinin toplanacağı
1-7 Temmuz 2008 tarihleri arasında kuponların yanında yayınlanacaktır. (Lütfen 1 Temmuz 2008'den önce mesaj göndermeyiniz) İngiltere'de Dil Eğitimi ve EF İngilizce Eğitim Paketi kampanyası için örnek katılım mesajı : HURRIYET DIL 999 EGE YAZAR  Mesajlarınızda noktalı harfler kullanmayınız ve aynı isimle sadece 1 adet başvuru yapınız, aynı isimle 2. başvuru kabul edilmeyecektir.

Haberin Devamı

EF İngilizce Eğitim Paketi, katılımcı sayısına göre üretileceği için kayıt yaptırmayanlar bu kampanyadan yararlanamayacaklardır.

Çekilişe nasıl katılacağım?

/images/100/0x0/55eb6a67f018fbb8f8bfa77f

Kampanyaya katılım talebi için Yaysat başbayine veya SMS ile kayıt yaptıran okurlarımız, çekilişsiz kurasız olarak EF İngilizce Eğitim Paketi'ni 20 Ağustos-8 Eylül 2008 tarihleri arasında kayıt yaptırdıkları Yaysat başbayi'nden alacaklardır.

EF İngilizce Eğitim Paket'nin içerisinde yer alan "İngiltere'de İngilizce Dil Eğitimi için Çekiliş Katılım Formu" nu 19 Eylül 2008 Cuma gününe kadar "Hürriyet Gazetesi, Satış Koordinatörlüğü, Hürriyet Medya Towers Güneşli-İstanbul" adresine taahhütlü posta ve kargo ile göndereceklerdir. Gönderilen formlar en geç 19 Eylül 2008 tarihine kadar belirtilen adreste olması gerekmektedir. Bu tarihten sonra başvurular kabul edilmeyecektir.

Haberin Devamı

Çekiliş ne zaman ve nerede yapılacak?

23 Eylül 2008 Salı saat 10:00'da Hürriyet Gazetesi, Hürriyet Medya Towers Güneşli-İstanbul adresinde noter ve Milli Piyango yetkilisi huzurunda yapılacaktır.

Kampanyaya kimler katılabilir?

18 yaş üzerindeki her okurumuz bu kampanyaya katılabilir. 18 yaşın altındaki okurlarımız çekilişi kazansa dahi ikramiyeleri verilmeyecektir.

Çekiliş sonucunu ne zaman ve nasıl öğreneceğim?

Çekiliş sonunda kazanan 60 asil ve 60 yedek talihlinin isimleri 25 Eylül 2008 tarihinde Hürriyet Gazetesi ve www.hurriyet.com.tr adresinde yayınlanacaktır.
Çekilişten sonra asil ve yedek talihlilerin adreslerine taahhütlü posta ile tebligat yapılacaktır.

Haberin Devamı

Talihliler ne zaman başvuracak?

Asil talihlilerin son başvuru tarihi : 13 Ekim 2008
Yedek talihlilerin son başvuru tarihi: 28 Ekim 2008 tarihine kadar olacaktır.

Hangi tarihlerde ikramiyeler kullanılacak?

1 ve 30. talihliler; 30 Kasım - 14 Aralık 2008, 31-60. talihliler;  15 -28 Aralık 2008 tarihleri arasında kullanacaklardır.

Vize işlemlerini kim yapacak?

Talihliler İngiltere'de kalacakları süre için vize işlemelerini  kendileri yapacaktır. Vize masrafları talihliye aittir. Vize alamayan okurların hakları yedek talihlilere geçecektir.

Dil eğitimini nerede ve kaç gün alacağım?

Londra, Cambridge, Oxford, Manchester, Brighton, Bournemouth'daki okullarda 15 gün İngilizce Dil eğitimi alacaksınız.

Haberin Devamı

İngiltere'ye gitmeden önce eğitim alacak mıyım?

İngiltere'ye kesin gidecek talihlilerimiz, İngiltere'ye gitmeden önce EF Dil Okulları'nda 60 saat hazırlık dersi alacaklardır.

Bir bedel ödeyecek miyim?

Talihlilerin; İngiltere'deki Dil okul masrafları, aile yanında konaklama masrafları, yemekleri (haftaiçi 2 öğün, haftasonu 3 öğün), sigorta ve yer hizmetleri, İngiltere'ye gidiş-dönüş uçak biletleri Hürriyet Gazetesi tarafından karşılanacaktır.Yurtdışı eğitimi İstanbul'da başlayıp İstanbul'da sona erecektir.

Kampanyada kupon kaçırırsam hakkım kaybolacak mı?

Her kampanya için 2 adet Yedek Kupon yayınlanacaktır
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!