Yenibir.com ‘yüzünü’ yeniledi

Güncelleme Tarihi:

Yenibir.com ‘yüzünü’ yeniledi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2002 15:10

Türkiye'nin iş ve insan kaynakları sitesi yenibir.com'un anasayfa görüntüsü, bireysel ve kurumsal kullanıcılarından gelen talep doğrultusunda yenilendi. Böylece, iş arayanların ve iş verenlerin siteyi kullanmaları daha da kolaylaştırıldı.

Sol menüye yapılan eklemelerle, 'Girişimcilik' ve site kullanımıyla ilgili pratik bilgilere kısa yoldan ulaşılabiliyor.

Daha önce sitenin farklı bölümlerinden ulaşılan Haftalık Bülten, Sertifikam Var, Online Test Merkezi, Online Ücret Merkezi, Kitaplık bölümleri sağ menü üzerine yer alıyor. yenibir.com'un yeni iş ortaklarının listesi de yine sağ menü üzerinde görüntüleniyor.

Yenibir.com'un yeni yüzünde en önemli değişiklikler anasayfanın orta bölümünde göze çarpıyor. İş arama bölümünün hemen altında iş ilanları yer alıyor. İş ilanları siteye girilen en son iş ilanı ilk sırada olacak şekilde sıralanıyor.

İçerik bölümü, 'Haberler, Öneriler, Duyurular' olarak üç bölüme ayrılıyor. Haberler'de günün en sıcak insan kaynakları, yönetim, kişisel gelişim, eğitim haberleri yer alıyor. Duyurular'da, site içinde yapılan eklemeler, değişiklikler, yenilikler ilan ediliyor. Öneriler'de, içerikte yer alan yeni yazılardan özetlere yer veriliyor.

Yenibir.com, anasayfa görüntüsünde yapılan değişikler konusunda site üzerinde bir anket yapıyor. Kullanıcı memnuniyetini ölçmeyi amaçlayan ankete http://www.yenibir.com/anket/ adresinden ulaşılabiliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!