Belediyeden eğitime destek

Güncelleme Tarihi:

Belediyeden eğitime destek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2008 00:00

Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası kapsamında Etimesgut Belediyesi’nce çevre düzenlemeleri tamamlanan Samiye Naim ve Güzelkent İlköğretim okullarında tören düzenlendi.

Açılış törenine Ankara Vali Yardımcısı Mehmet Kurdoğlu, Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Murat Bey Balta, Etimesgut Kaymakamı Recep Erkılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Karaman, öğrenci ve veliler katıldı.

Toplam 7 tesis tamamlandı

Törende konuşan Yılmaz, Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası kapsamında 10 okula spor tesisi yapılması için Ankara Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzaladıklarını hatırlatarak, "7 okulumuzun spor tesisini tamamladık. 3 tesisimizin inşaatı halen devam ediyor" dedi. Vali Yardımcısı Mehmet Kurdoğlu da, Yılmaz’ın sosyal belediyecilik alanında önemli hizmetlerini yakından takip ettiklerini ifade ederek, eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Etimesgut Kaymakamı Recep Erkılıç da, merkezi yönetimlerin ulaşamadığı yerlere belediyelerin istekleri karşıladığını kaydederek, Yılmaz’ın bu konuda önemli bir görev üstlendiğini ifade etti.

Bakandan teşekkür

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Bey Balta da konuşmasında, Ankarada’ki metropol belediyelerin eğitime katkılarının çok büyük olduğunu belirterek, "Etimesgut Belediye Başkanımızın da eğitime çok büyük destekleri var. Yine Etimesgut Belediyesi tarafından yaptırılan Ağa Ceylan İlköğretim Okulu Tesisleri kompleks olarak Türkiye’ye örnek olmuş ve daha sonra buna benzer 10 tesis daha yapılmıştır. Yılmaz’a bu gün açacağımız tesisler ve daha önceki hizmetleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca Milli Eğitim Bakanımız sayın Hüseyin Çelik de başkanımıza benim aracılığımla teşekkürlerini iletti" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!