Hülya, Başbakan'a şiir okuttu

Güncelleme Tarihi:

Hülya, Başbakana şiir okuttu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2008 00:00

Başbakan'a, "Şeriat gelecek mi" diye soran Avşar, Başbakan'dan bir şiir okumasını istedi.

Haberin Devamı

TürkMax kanalında ekrana gelen "Hülya Avşar Stüdyosu"nun son konuğu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan oldu. Başbakan'a, "Şeriat gelecek mi" diye soran Avşar, programın ortalarına doğru Başbakan'dan bir şiir okumasını istedi.
Herkes özgürdür
Başbakan Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'taki Başbakanlık ofisindeki çekimleri yapılan "Hülya Avşar Stüdyosu" programına konuk oldu. Başbakan Erdoğan, programın başlarında "Oğlunuz başı açık biriyle evlenmeye kalksa bunu nasıl karşılarsınız" sorusunu şöyle yanıtladı: "Benim ailemde başı açık kadınlar var. Böyle bir zorlama zaten yok. Ben oğlumu hür iradesiyle karar vermesini isterim. O konuda özgürdür. Bana sorarsa sadece nasihat eder, fikrimi söylerim.
Emine Hanım'la konuşurlar
Başbakan, "Kızlarınız sizinle özel konularını paylaşabiliyorlar mı" sorusuna da, "Benimle de paylaşırlar ama genelde Emine Hanım'la bu tür konuları konuşurlar. Bir yere gidecekleri zaman izin isterler" yanıtını verdi.
Hülya Avşar, "Kadınların sizi yakışıklı bulması hoşunuza gidiyor mu" sorusuna Erdoğan'ın yanıtından çok tavrının önemli olduğunu söyledi. Avşar, "Başbakan bu soruyu yanıtladı ama tavrı daha enteresandı. İzleyince ne demek istediğimi anlarsınız" dedi.
Baba-oğulun konuşması
Başbakan, Avşar'ın "Sizden bir şiir istesem bana kızar mısınız" sorusuna, bir babayla oğlu arasında geçen konuşmayla yanıt verdikten sonra İstiklal Marşı'nın yazarı Mehmet Akif Ersoy'dan bir şiir okudu. Başbakan, "Çocuk babasına, 'Baba bana hayatla ilgili bir fikir verebilir misin' diye sormuş. Babası da onu Mehmet Akif'e yollamış, o sana bir şeyler söyler" dedikten sonra, Mehmet Akif Ersoy'un şiirini okudu.

Haberin Devamı

Hülya Avşar'ın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı konuk ettiği program iki bölüm halinde yayınlanacak. Programın birinci bölümü 9 Haziran Pazartesi günü saat 19.30'da, ikinci bölümü ise 10 Haziran Salı günü ekrana gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!