Elenmişti şampiyon oldu

Güncelleme Tarihi:

Elenmişti şampiyon oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2008 00:00

Etimesgut Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Medya Kupası sahibini buldu. Çeyrek finale yükselme maçında Başkent TV’ye 3-2 yenilerek elenen, ancak itirazlar sonucu Başkent TV’nin diskalifiye edilmesini sağlayan Kanal A şampiyon oldu.

Etimesgut Stadı’nda oynanan karşılaşmada Anadolu Ajansı’nı 2-1 yenen Kanal A turnuvalarda ender rastlanan ’elenmiş-şampiyon’ ünvanını kazandı. Kanal A’ya 5 bin YTL birincilik ödülü verilirken, Anadolu Ajansı 3 bin YTL’lik ödülle yetindi.

Medya mensuplarını bir araya getirmekten mutluluk duyduğunu söyleyen Etimesgut Beldiye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, "Medya mensuplarının stresli tempolarından çıkıp keyifli dakikalar yaşamasını sağlayabildiysek ne mutlu bize" dedi. Etimesgut Medya Kupası geleneğini sürdürmek istediklerini vurgulayan Yılmaz şöyle konuştu:

"Medya mensuplarını bir araya getirmekten ötürü çok mutlu olduk. Yoğun ve stresli iş tempolarında bizim yanımızda oldukları için teşekkür ediyoruz. Seneye inşallah tekrar bu organizasyonu yapacağız. Her sene farklı bir tesiste bu turnuvayı yapmak Etimesgut’un tanıtımı için de çok önemli. Bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm medya mensupları ve yöneticileriyle yeni organizasyonlarda buluşmayı istiyoruz."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!