Louis sayesinde tanınmak istemem

Güncelleme Tarihi:

Louis sayesinde tanınmak istemem
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2008 00:00

Formula 1'in yeni starı Louis Hamilton'un kız arkadaşı Vivian Burkhardt, ilk röportajını verdi.

Haberin Devamı

VÄ°VÄ°AN BURKHARDT FOTOÄžRAFLARI

Formula 1'in yeni starı Louis Hamilton'un kız arkadaşı Vivian Burkhardt, ilk röportajını Cannes'da Defne Barak'a verdi.
Ms. Grenada güzeli olan ve Amerika'da tıp eğitimi alan Burkhardt, söyleşide 'Louis Hamilton' adı ile ünlü olmak istemediğini anlattı: "Geçtiğimiz şubat ayında Grenada'da tanıştık. Yalnız Cannes'da birlikte görünmemizden sonra medyanın ilgisi abartılı boyutlara ulaştı. Açıkçası korumam gereken bir ailem var. Ve Louis sayesinde tanınmak istemiyorum."

Miss Grenada güzeli Vivian Burkhardt’ın hayatı, Lewis Hamilton ile birlikte Cannes’da kırmızı halıda göründüğü andan itibaren tamamen değişti. Artık o paparazzilerin en çok peşinden koştuğu güzellerden biri. Biliyorum, kulağa tipik bir magazin haberi gibi geliyor. Güzel model, Formula 1 şampiyonuyla birlikte. Hayalleri ise şöhret ve para vs vs... Yanılıyorsunuz. Vivian, şöhret tutkunu bir güzel değil. Tıp eğitimi alıyor ve babası gibi başarılı bir doktor olmak istiyor. Çin’deki Miss World Güzellik Yarışması’na katıldığında yedi dersinden sınıfta kalmış ve bu yüzden çok üzgün. Rastlantıya bakın, onunla Lewis Hamilton’ın Monaco Grand Prix’sini kazandığı gün konuştuk.

Haberin Devamı

Louis sayesinde tanınmak istemem
Bir sabah uyandık ve Lewis Hamilton’la aşk yaşadığınızı öğrendik. Biraz kendinizden bahseder misiniz?

- Karayip adalarının en güzeli olan Grenada’da yaşıyorum ve buradaki Saint George Üniversitesi’nde tıp okuyorum. Daha net bir karar vermedim ama gidişat doktor olacağımı gösteriyor.

Ama mankenlik de yapıyorsunuz... Yanlış anlamayın, sizi eleştirmek için sormuyorum, ben de bir dönem mankenlik yaptım. Hamile kalınca da bıraktım...

- Güzel bir soru... Manken olmak benim kararım değildi. Annem ve babam da bu konuda çok fazla istekli olmadılar. Amcamın beni çocukken bir ajansa yazdırmasıyla gelişti her şey. Önce bebek mankendim, sonra çocuk, sonra da genç manken oldum. Güzellik yarışmasına da meraktan katıldım. Hatta yarışmayı düzenleyenlere katılmaktan vazgeçtiğimi söyledim, ama onlar "Biraz otur, bir şeyler iç" diyerek beni sakinleştirıp yarışmaya devam etmem konusunda ısrar ettiler. Uzun lafın kısası, istemeye istemeye yarışmaya girdim ve kazandım. Şimdi ise çok da şikayetçi değilim. Ülkemi Çin’deki Miss World’de temsil etmekten büyük mutluluk duydum. Amacım dünyayı keşfetmek, yeni yerler görmekti, Miss World olmak gibi bir derdim yoktu. Bu düşüncede olduğum için yarışmada çok rahattım. Belki de bu rahatlık sayesinde ilk 10’a kaldım. Sonuçta Grenada’yı başarıyla temsil ettim.

Haberin Devamı

Peki Miss World’de ilk 10’a kalmak hayatınızda neleri değiştirdi?

- Ben uluslararası çalışmıyorum, lokal bir modelim. Tıp öğrencisiyim ve vaktimin çoğu okulda geçiyor. Yani uluslararası anlamda model olmak için ne bir isteğim var ne de zamanım. Zaten Miss World yarışması yüzünden tam yedi dersten sınıfta kaldım. Yani bu yarışma bana pek yaramadı. Şu anda harıl harıl ders çalışıyorum.

BENİM GRENADA’DA BİR HAYATIM VAR

Peki şu anda durum nasıl? Lewis Hamilton ile birlikte göründükten sonra medyanın yoğun ilgisiyle yaşamak nasıl bir duygu? Her şeye katlanabiliyor musunuz?

- Çok fazla sorun olacağını düşünmüyorum. Tabii ki, Lewis’in kariyeri çok önemli benim için. Biz çok yakın arkadaşız. GeçtiÄŸimiz ÅŸubat ayında Grenada’da tanıştık. Yalnız ÅŸunu söylemek gerekiyor; Cannes’da birlikte göründükten sonra medyanın ilgisi abartılı boyutlara ulaÅŸtı. Lewis, George Lucas tarafından galaya davet edilmiÅŸti. Lucas, Lewis’e bir-iki arkadaşını da galaya getirebileceÄŸini söylemiÅŸ. Lewis’in galaya götürdüğü üç kiÅŸiden biri de bendim. Basın bizi birlikte görünce her ÅŸey çılgınca geliÅŸti. Ä°nsanlar kafalarında türlü türlü fikirler oluÅŸturuyorlar. Tamam, böyle bir ilginin olacağını tahmin ediyorduk ama paparazzilerin bizi sürekli takip edeceÄŸini, bizimle kalmayıp benim ailemi, hatta arkadaÅŸlarımı mercek altına alacağını hiç tahmin etmiyorduk. Miss World yarışmasından sonra celebrity dünyasını yavaÅŸ yavaÅŸ tanımaya baÅŸlamıştım, ama eski erkek arkadaşımın bile araÅŸtırılacağını tahmin etmezdim. Grenada gibi küçük bir yerde yaşıyorum. Ä°nsanlar burada daha muhafazakár. Yanlış anlaşılmasın, iyi yönde muhafazakárlar. Açıkçası korumam gereken bir ailem var. Her ÅŸeye dikkat ediyorum, bu yoÄŸun ilginin üstesinden geleceÄŸime inanıyorum.Â

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eaf901f018fbb8f8a2a784
Monaco, Cannes’a çok yakın. Lewis’i Grand Prix’te desteklemeyi istemediniz mi?

- Doğrusu bu konu hiç konuşulmadı. Lewis beni sadece Cannes’a davet etti. George Lucas ve Lewis ile o ortamda bulunmak çok güzeldi, kendimi çok şanslı hissetim. Benim Grenada’da bir ailem ve çevrem var. Yani benim için hayat Grenada’da devam ediyor. Olaylar insanların kafasındakinden çok daha basit gelişiyor. Açıkçası Lewis sayesinde tanınmak istemiyorum. Tabii ki, Lewis benim için çok önemli ve onu Amerika’daki Grand Prix’te destekleyeceğim. Grand Prix’si kazandığı için çok sevinçliyim. Telefona bakmam lazım, belki arayabilir, telefonu kaçırmayayım.

Haberin Devamı

Peki, Grenada’da yaşamak nasıl bir duygu?

- Cennette yaşamak gibi. Burada insanlar çok hoşgörülü ve dost canlısı. Buradan ayrılacağımı hiç düşünmüyorum. Gerçi okul bittikten sonra ne olacağı hiç belli değil. Burası harika bir yer. Zaten bu kadar güzel olduğu için Lewis buraya geldi. Umarım paparazziler buranın havasını değiştirmez.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!