Hollywood Madamı çamaşırhane açtı

Güncelleme Tarihi:

Hollywood Madamı çamaşırhane açtı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2008 00:00

Türkiye dahil birçok ülkeden ortaklık teklifi aldığını söyleyen Hollywood’lu mama Heidi Fleiss, sonunda Nevada’daki bir kasabada çamaşırhane açtı. İş yerinin adı: "Kirli Camaşır."

Ünlü aktörlere telekız pazarlamasıyla 90’lı yıllarda adından çok söz ettiren "Hollywood Madamı" Heidi Fleiss, çamaşırhane açtı. 42 yaşındaki Fleiss, Nevada Eyaleti’nin küçük bir kasabası olan Pahrump’ta açtığı çamaşırhaneye "Dirty Laundry" (Kirli Çamaşır) adını verdi. Bir dönem telekız çalıştırarak yılda on milyon dolar kazanan Fleiss, beş parasız ve yaşamının da karmakarışık olduğunu, çamaşırhane işinden ayda 30 bin dolar kazanmayı planladığını söylüyor.

Şimdi bir karavanda yirmi papağan ile yaşayan Heidi Fleiss, kara para aklamaktan 20 ay hapis cezası çekmişti.

1999 yılında hapisten çıktıktan sonra, Türkiye’den Avustralya’ya, fuhuş sektörünün yasal olduğu birçok ülkeden ortaklık teklifi aldığını söyleyen Fleiss bir süre Avustralya’da bir genelevin tanıtım çalışmalarına katıldıktan sonra Nevada’ya yerleşti.

Fleiss, geçmişte telekızlık da yapmıştı. O günlerini anımsayan Fleiss, "en iyi aşıkları" olarak Marlon Brando ile Jack Nicholson’ı gösterdi. Hollywood Madamı, Brando ile seks yaptığında ünlü aktörün 73 yaşında ve 136 kilo olduğunu söyledi. Fleiss, "Şişman erkekleri çok severim, daha fazla çaba harcarlar" dedi. Heidi Fleiss, "Birçok kişi bana fahişe der. Ben bunu bir kompliman olarak kabul ederim. Birçok kadının sadece rüyasında göreceği erkeklerle birlikte oldum" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!