Özallar alışverişte

Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu Efe Özal, ikinci evliliğini Sinem Hanım’la yapmıştı.

Dubai’de evlenen Efe-Sinem Özal çiftinin, 2007 yılında kızları Serra’nın dünyaya gelmesiyle mutlulukları bir kat daha artmıştı. Nişantaşı’nda ailece görüntülenen Özallar, hep birlikte mağazaları dolaştı. Baba Efe Özal, alışveriş turu sırasında kızı Serra’nın oturduğu bebek arabasını sürerken anne Sinem Özal bol bol alışveriş yaptı. Minik Serra sevimliliğiyle girdiği mağazalarda dikkat çekti.

Plakaları bile özel

Uzun süredir devam eden aşklarını kısa süre önce dünyaevine girerek taçlandıran Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan, düğün sonrası aldıkları üstü açık spor otomobilleriyle gezerken objektiflerimize yansıdılar. Çiftin yeni otomobillerinin plakası da hemen göze çarpıyordu. Çünkü plaka, çiftin baş harfleri olan ’P’ ve ’Y’den oluşuyordu. Yanlarına köpeklerini de alan ünlü çift yeni arabalarıyla, Bebek’te tur attı.

Golf kıyafeti de çok şık

Antalya National Golf Club’ta gerçekleşen Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası, 34 ülkeden dünyanın en iyi 126 kadın golf oyuncusunu bir araya getirdi. Golf sporuna gönül veren isimler de turnuvadaydı. Ünlü işadamı Rahmi Koç, sabahın erken saatlerinde çıktığı golf sahasında şıklığıyla dikkat çekti.

Çok yoğun

Ünlü top model Tülin Şahin, şu sıralar çok yoğun günler yaşıyor... Defileler ve tanıtımlardan neredeyse başını kaşıyacak zaman bulamayan Tülin Şahin, işler arasında tam anlamıyla mekik dokuyor. Nişantaşı Teşvikiye Caddesi’nde geçen hafta karşılaştığımız ünlü model, elinde çantaları koşar adımlarla işine yetişmeye çalışıyordu. Nişantaşı City’s Alışveriş Merkezi’nde Diamond Line’ın defilesine gittiği belirten Şahin, bu tanıtımdan sonra iki işi daha olduğunu söyledi.

Annesinin kuzusu

Stil ikonu Eda Taşpınar, annesi Gün Taşpınar ve köpeği ile birlikte Bebek’teydi... Eda Taşpınar, elini annesinin omzuna atmış sanki çok yakın bir arkadaşıymış gibi sohbet ederek parkta dolaşıyordu. Uzun bir süre annesi ve köpeğiyle parkta güzel havanın tadını çıkaran Eda Hanım, o gün alışılagelmiş iddialı tarzının dışında çok sade giymişti. Ancak yine de üzerinde Tarzan karikatürleri bulunan bluzuyla farklı olmayı başarmıştı.

Kızının köpeğini gezdirdi

Christofle’ın eski sahibi Zeynep Madra, bu mağazadaki ortaklığından geçtiğimiz yıl ayrılmış ve Abdi İpekçi Caddesi’nde Luxuria adlı yeni mağazasını açmıştı... Zeynep Madra, önceki gün kızı Gönül Madra’nın köpeğini Maçka Parkı’na gezmesi için getirmişti. Zeynep Hanım, köpekle kısa bir gezinti yaptıktan sonra mağazasına giderek işlerinin başına döndü.
Yazarın Tüm Yazıları