Büşra ve Okan'a son veda

Güncelleme Tarihi:

Büşra ve Okana son veda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2008 16:21

İstanbul Sarıyer’de dün meydana gelen kazada hayatlarını kaybeden Koç Üniversitesi öğrencisi Büşra Yıldız’ın cenazesi Bursa’da, Okan Bektaş’ın cenazesi ise İstanbul’da toprağa verildi.Sevenleri arkadaşlarını son yolculuklarında yalnız bırakmadılar. Büşra’nın annesi ‘Dayanamam’ diyerek cenaze törenine katılmazken, Okan’ın cenazesinde de ‘Okanım, Fenerlim daha çok maçlara gidecektik. Burçin” yazılı bir çelenk gönderildi.

Haberin Devamı

CENAZE TÖRENLERİNDEN YÜREK YAKAN FOTOĞRAFLAR..

   

ANNESİ 'DAYANAMAM' DEDİ, GELEMEDİ     


İstanbul'un Sarıyer ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Büşra Yıldız'ın cenazesi, Bursa'nın Kestel ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. 

 

Koç Üniversitesi Hazırlık Bölümü öğrencisi Büşra Yıldız'ın İstanbul'dan getirilen cenazesi bugün Kestel İlçesi Merkez Camii'nde öğle saatlerinde kılınan namaz ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi. Büşra Yıldız'nın tabutuna sarılan bababannesi Fatma Yıldız ağıtlar yaktı. Genç kızı, taziyeleri kabul eden babası Osman Yıldız, okul arkadaşları, sevenleri ve çok sayıda kişi uğurladı. Büşra'nın annesinin ‘Dayanamam' diyerek cenaze törenine gelemediği belirtildi.

Haberin Devamı

TABUTUNUN ÜZERİNDE FENERBAHÇE FORMASI VARDI

Sarıyer'de meydana gelen trafik kazasındaölen Koç Üniversitesi öğrencisi Okan Bektaş (19), ailesi, yakınları vearkadaşlarının gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.


Bektaş'ın cenazesi, Zeytinburnu Merkezefendi Cami'nde öğleyin kılınancenaze namazının ardından Kozlu Mezarlığı'nda toprağa verildi.


Törende, Bektaş'ın tabutunun üzerine Fenerbahçe Futbol Takımı'nınforması konuldu. Törene, sarı çiçeklerden oluşan ve üzerinde “Okanım,Fenerlim daha çok maçlara gidecektik. Burçin” yazılı bir çelenk gönderildiği görüldü.


Cenaze töreninde gazetecilere açıklama yapan Okan Bektaş'ın babası Süleyman Bektaş, kazayı anlatarak oğlunun arkadaşının kullandığıotomobilin bir iki ağaç ve bir direği yıktıktan sonra durabildiğini veoğlunun cesedinin kaza mahallinin 150-200 metre uzaklığında bulunduğunusöyledi.


Arabanın hızının en az 200-250 kilometre olduğunu tahmin ettiklerinidile getiren Bektaş, kazada Büşra Yıldız ile birlikte ölen OkanBektaş'ın tek evladı olduğunu belirtti.


Bektaş, “Arabanın hızı demek ki en az 200-250 kilometre idi. Hıztutkusu toplumda maalesef hala bir marifet sanılıyor. Bu tür durumlardaverilecek ceza en ağır hapis olmalıdır. Bundan sonra benzer kazalarınolmaması ve insanların hız yapmaması için dava açabilirim” dedi.

Haberin Devamı


Törende annesi Pınar Bektaş ile babaannesi Mualla Bektaş, Okan Bektaş'ıntabutunun yanında ayrılmadı. Oğlunun resmini öpen ve tabuta sarılan annenin yakınlarının yardımları ile ayakta güçlükle durabildiği gözlendi.


Tören boyunca birbirlerine sarılarak ağlayan Okan Bektaş'ın arkadaşları,cenaze aracının ardından Kozlu Mezarlığı'na kadar yürüyerek gittiler.

 

       

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!