İbrahim’le henüz ilişkim yok

Güncelleme Tarihi:

İbrahim’le henüz ilişkim yok
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2001 01:52

Demet Şener, ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay'la ilişkisi hakkında ‘‘Henüz böyle bir şey var diyemem’’ açıklamasını yaptı.

Diyarbakırlı tekstilci sevgilisi Atilla Altay'dan ayrıldıktan sonra, magazin sayfalarını süslemeye başlayan Şener, gazetelere yansıyan ‘‘İbo'yu görmek için Atina'ya uçtu’’ haberiyle ilgili olarak, ‘‘Henüz İbrahim Kutluay'la sevgili ilişkimiz yok. Evet Atina'ya gittim. Birlikte yemek yediğimiz de doğrudur. Ancak kalabalık bir gruptuk. Her çıktığımla sevgili olacak da değilim. Henüz böyle bir şey var diyemem. İbrahim Kutluay'la 2 yıl önce spor salonunda tanıştım. Demet Akalın'ı ise tanımam’’ dedi.

KUTLUAY: BIKTIM ARTIK

‘‘Her Atina'ya geleni benle biliyorlar, bıktım artık’’ diyen İbrahim Kutluay ise iddialarla ilgili şu açıklamayı yaptı: ‘‘Evet, Demet Şener'le Atina'da yemek yediğimiz doğrudur. Ama, benim çalıştığım ajansla o da çalışıyor. Atina'ya bir iş nedeniyle gelmiş. Beni de Türk olduğum, üstelik aynı ajansla çalıştığım için o yemeğe çağırdılar. Hepsi bu. Aramızda hiçbir şey yok. Sadece yemek yedik...’’ Kutluay, dün akşam A Milli Takım'ın kampı için Ankara'ya uçtu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!