TRT’ciler uyudu koca vali bekledi

Güncelleme Tarihi:

TRT’ciler uyudu koca vali bekledi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2008 07:00

Antalya’da yapılacak ’23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği’ için Ankara’dan gelen TRT ekibi, Vali Alaaddin Yüksel’i mağdur etti.

’23 Nisan Çocuk Şenliği’ için 4.5 milyon YTL’lik bütçeyle işe başlayan TRT Ankara Televizyonu Çocuk Programları Müdürlüğü, 12’si kameraman, 120 kişilik ekiple Falez Otel’e yerleşti.

UYANIP GELDİLER TRT Ankara Televizyonu Çocuk Programları Müdürü Prodüktör Necdet Demircan ile Uluslararası Çocuk Şenliği Koordinatörü Tahsin Yıldız başkanlığındaki ekip canlı yayın aracını da beraberinde getirdi. TRT Haber Dairesi dün sabah için canlı yayın talebinde bulundu. Tahsin Yıldız’ı da, ’Sabah Haberleri’ yetkilileri bilgilendirdi. Sunucu tarafından ’Yayın konuğu’ olarak Antalya Valisi Alaaddin Yüksel’le görüşüldü. Ancak saat 07.45’te otele gelen Vali Yüksel, haber verilmeyen kameraların hazır olmadığını gördü. Yayın, uykudan uyandırılıp son anda gelen Ankara ekibine ait bazı kameramanlarla Antalya Bölge’den yapılan üçüncü destek ile ancak 45 dakika gecikmeli olarak başlayabildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!