Yeni trendleri Sue Evans’tan öğrenecekler

İstinyePark Alışveriş Merkezi, 2008 ve 2009 moda trendlerini merak edenleri, dünyanın önde gelen trend analizcilerinden biri ile buluşturuyor.

Kadın ve erkek modasını yönlendiren analizleriyle dünya markalarının online takip ettiği WGSN’in moda editörü ve trend gözcüsü Sue Evans, ilk kez geldiği İstanbul’da çok özel bir sunum yapacak. Yarın, İstiyePark içinde bulunan Masa Restaurant’da gerçekleşecek seminerde 2 saat süresince çok özel bir sunumla 2008 ve 2009’un dünya trendlerini analiz edecek olan Evans, ayrıca önümüzdeki yılın moda renk ve tasarımlarını da açıklayacak. Royal College of Art moda tasarımı bölümünden mezun olan moda editörünü dinlemeye gelecekler arasında Selin Fadıllıoğlu, Gülin Öngör ve Aslı Ersu da bulunuyor.

Genetik mirasım iyi

1997 yılından beri profesyonel olarak birçok ünlünün imaj danışmanlığı yapan Oya Germen, geçtiğimiz hafta Antalya’da düzenlenen bir seminerde, Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen güzellik uzmanı kadınlara imaj eğitimi verdi. Çağımızda imaj yönetiminin ciddi bir bilim dalı haline geldiğini belirten Germen, genç kalmasının sırrını ise şöyle açıkladı: "Genetik mirasımın iyi olması ve cilt bakımıma önem veriyor olmam genç kalmamı sağladı. Ayrıca, OHT Peptide 3 dermakozmetik ürün serisini kullanıyorum."

Tanıtım mankeni iddialı

Matrix’in yenilenen saç boyası serisi Socolorbeauty, yeni renklerini Şebnem Dönmez’in mankenlik yaptığı bir katalogla tanıttı. Dünya ile eşzamanlı olarak sunulan bu ürünün içeriğindeki Cera-oil bakım kompleksi, saçlarda ciddi bir bakım etkisi yaratıyor. Ayrıca seramid içeren ilk ve tek boya olarak lanse edilen ürün, Şebnem Dönmez’li tanıtım kampanyasının da etkisiyle kısa sürede büyük ilgi gördü.

Sihirli Eller durmadan çalışıyor

TV8’de yayınlanan, Hande Alpata’nın sunduğu "Sihirli Eller" adlı program, fark yaratan dokunuşlarla düşleri gerçeğe taşıyarak konuklarını yepyeni bir yarına hazırlıyor. "Dünya görsel bir şölendir, siz de bu şölende yerinizi alın" sloganıyla yola çıkan program, imaj tazelemek isteyenlerin imdadına yetişiyor. Tüm özellikleri, hayata bakış açıları, hobileri, karakter özellikleri göz önünde bulundurularak baştan yaratılan konuklar, yepyeni bir görünüme kavuşturuluyor.

Sevgilisini tanıştırdı

27. Uluslararası İstanbul Film Festivali kapsamında geçtiğimiz akşam düzenlenen "Jameson ile Hayatım Sinema" partisi, sinema ve sanat camiasının önemli isimlerini buluşturdu. Parti, CNN TÜRK ekranlarında sinemaseverler tarafından beğeniyle izlenen "Hayatım Sinema" programı ve global olarak reklam ve film sektörüne katkılarda bulunan, yaratıcı ve sanatsal fikirleri destekleyen viski firması Jameson Irish Whiskey’nin işbirliğiyle gerçekleşti.

8 İstanbul adlı kulüpte verilen partinin konukları arasında Güneri Cıvaoğlu, Hande Ataizi ve evlilik planları yaptığı sevgilisi Philippe Amram da vardı. Ataizi, Cıvaoğlu’nu görür görmez gitti sevgilisini tanıştırmak için yanına gitti. Bir anda karşısında bulduğu ünlü oyuncuya sıkı sıkı sarılan usta gazeteci, ardından da Amram’la koyu bir sohbete daldı. Renkli geçen bu partiye katılanlar arasında ayrıca CNN TÜRK Program Koordinatörü Aslı Öymen, "Hayatım Sinema" programının sunucusu Muammer Brav ve TÜRSAK Başkanı Engin Yiğitgil de vardı.

MÜYAP ödülleri sahiplerini buldu

MÜYAP’ın (Bağlantılı Hak Sahibi Fonogram Yapımcıları Meslek Birliği) Türkiye Müzik Endüstrisi Ödülleri’ni kazananlar, önceki akşam Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılan törenle ödüllerini aldı. MÜYAP Başkanı Bülent Forta’nın ev sahipliğini yaptığı gecenin sunuculuğunu Ceyda Düvenci üstlendi. Kültür Bakanı Ertuğrul Günay, İstanbul Valisi Muammer Güler ve AKP İstanbul Milletvekili Osman Yağmurdereli’nin de katıldığı geceye ünlü akını vardı.

İşte ödül alanlar

DİGİTAL (İnternet ortamında ve cep telefonuna indirilen şarkı sayısına göre verilen ödüller): Ferhat Göçer, Sibel Can, Tarkan, Rober Hatemo, Burak Kut, Kıraç, Bengü, Yurtseven Kardeşler, Kenan Doğulu, Nazan Öncel, İsmail YK, İntizar, Koridor.

ALTIN (Albüm satışı 100 bini geçenler): Mustafa Sandal, Yalın, Gökhan Özen, Özgün.

PLATİN (Albüm satışı 200 bini geçenler): Sibel Can, Tarkan, Yurtseven Kardeşler.

DİAMOND (Albüm satışı 300 bini geçenler): Ferhat Göçer.
Yazarın Tüm Yazıları