Nişan töreninden önce geçirdiği kazada öldü

Güncelleme Tarihi:

Nişan töreninden önce geçirdiği kazada öldü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2008 14:34

Karaman'da bir kişi nişan töreninden önce geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Dün saat 17.30 sıralarında Fatih Mahallesi Bucakışla yolunda meydana gelen kazada, Remzi Kayır (38) yönetimindeki 70 DP 602 plaka otomobil, önünde seyir halinde olan Halil İbrahim Gürsoy (24) idaresindeki 70 EU 970 plakalı motosiklete çarptı.

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Halil İbrahim Gürsoy ile otomobilde bulunan Umut Kayır (12) Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Halil İbrahim Gürsoy, Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Gürsoy, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Gürsoy'un cenazesi bugün Karaman'a getirilerek Musalla Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Kırmahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi.

NİŞAN TÖRENİ YERİNE CENAZE TÖRENİNE KATILDILAR

Kazada hayatını kaybeden Halil İbrahim Gürsoy'un, dün akşam Barış Manço Düğün Salonu'nda nişan töreninin olacağı belirtildi.

Cenaze namazına katılan Gürsoy'un yakınları, şöyle konuştular:

“Dün akşam nişan için salona gittiğimizde kapıda 'kaza nedeniyle nişan törenimiz iptal edilmiştir' diye bir yazıyla karşılaştık. Hepimiz şoke olduk. Telefon açtığımızda ölüm haberini duyduk. Halil İbrahim geçen hafta Tuğba Gül isimli kızı ailesinden istetmiş ve nişan için gün almıştı. Sevdiği kız ile evliliğe ilk adımı atacağı için çok mutluydu. Kaza sırasında nişanlısı da kuaförde nişan için hazırlanıyormuş. Haberi duyunca o da fenalaşmış. Bizler onu en mutlu gününde nişan töreninde yalnız bırakmamak için gelmiştik, ama cenaze namazına katılmak nasipmiş.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!