Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2008 00:00

Kaçırmayın ünlü bilardocu Semir Saygıner, yarın Forum Mersin Alışveriş Merkezi’nde bir şov yapacak.

Türkiye Bilardo Federasyonu’nun düzenlediği "Türkiye Genç Yetenekler Yarışması"nın ödül töreninin ardından Saygıner, genç yetenekler yarışmasının birincisi ile de bir gösteri maçı yapacak. Saygıner daha sonra Doğa Rutkay’ın gerçekleştireceği Forum Söyleşileri’nin konuğu olacak.

tasarlayın

Beta yeni sezona yeni bir uygulama ile giriyor. Artık istediğiniz desende ve renkteki ayakkabıyı kendiniz yaratabileceksiniz. Beta mağazalarından aldığınız üst (saya) kısma istediğiniz renk ve deseni uygulayabilirsiniz. Deseni hazırladıktan sonra sayayı mağazaya geri götürüyorsunuz, ayakkabınız bir hafta içinde teslim ediliyor.

izleyin

Uluslararası İstanbul Film Festivali’nde bu akşam Erden Kıral’ın Bereketli Topraklar Üzerinde isimli filmi gösterilecek. Başak Groupama’nın sponsorluğunu yaptığı Türk Klasikleri Yeniden başlığı altında gösterilen yapım, 20 yılı aşkın süredir kayıptı.

sürün

Güneşsiz bronzlaşmak isteyenler, Clinique’in Quick Bronze Tinted Self Tanner Mousse isimli ürününü kullanabilir. Hafif kremsi yapıdaki renkli köpük, 3 saatte cilde doğal bir bronzluk kazandırıyor. İçeriğindeki gliserin suyun ciltte tutulmasını sağlarken siyah ceviz ekstresi cildi rahatlatıyor, yapışkanlık hissi yaratmıyor. Vitamin E sayesinde ise cilt çevresel faktörlere karşı korunuyor. Fiyatı 49 YTL.

bakın

İç giyim markası Laura Baresse’nin ilkbahar-yaz koleksiyonunda, 1850’li yıllardaki Fransız kadınların duruşlarından ve hayata bakışlarından esinlenilmiş. Kadınların dişiliğini, zarafetini ve kendine güvenini ön plana çıkaran ürünlerde, giyildiğinde hiç yokmuş hissi veren kumaşlar kullanılmış. Jartiyerler, balkonet sutyenler, paçalı külotlar, dantel ve saten kumaşlarla birleştirilmiş. Ürünlerin fiyatları 40 ile 150 YTL arasında değişiyor.

alın

Geçen sezon çizgisini belirgin bir şekilde değiştiren Beymen Club’ın Andrea Pompilio tarafından hazırlanan ilkbahar/yaz koleksiyonu romantik ve vintage esintiler taşıyor. Özel dokulu kumaşlarda, püskül ve taş detaylarda 1960’lı yılların etkisi yoğun olarak hissediliyor. Koleksiyonda kullanılan ana renkler; turuncu, sarı, somon, nil yeşili, turkuvaz, lila, gri, kum ve safari renkleri. Keten, koton, parlak saten, şifon, vual, brokar, koton ipek ve koton dantel kumaşlara yer verilmiş.

giyin

Ermenegildo Zegna’nın yeni sezon koleksiyonu farklı temalar altında toplanmış. Couture koleksiyonu geleneksel terziliği takdir edenlere hitap ediyor. İtalya’daki fabrikalarda, üst düzey malzemelerden üretilen her bir takım için 20 saat harcanıyor. Mavi ve gümüş grileri bu yaz öne çıkıyor. Sartoria koleksiyonu modern tasarımlar arayanlar için. Erkeksi ve sofistike kıyafetler bulabilirsiniz.

kutlayın

Son Mohikan isimli köşesinde yazılar yazan ve bu nedenle dostları arasında Son Mohikan olarak anılan gazeteci Arda Uskan, meslekteki 35. yılını kutluyor. Parti 16 Nisan Çarşamba akşamı Beyoğlu Kemancı’da. Naim Dilmener’in müzik direktörlüğünde ünlü sanatçılar ve dj’ler bu kutlama için bir arada. Tüm Mohikanlar partiye bekleniyor. Sahne alacak isimler arasında, Sezen Aksu ve orkestrası, Ayşegül Aldinç, Nükhet Duru, Erkin Koray, Seyyal Taner, Moğollar gibi isimler var. Sahne bitince İzzet Öz, Cem Salman ve Mehmet Teoman şafağa kadar arşivleriyle dj’lik yapacak. Biletleri biletix’ten ve Kemancı’dan alabilirsiniz.

için

Efes Dark, bira keyfine yeni bir boyut kazandırıdı ve Efes Dark Brown’u çıkardı. Ürünün özelliği kahve aromalı olması. 6- 8 derece arasında ideal lezzetine kavuşuyor. Yeni lezzetleri denemeye açık olanlara duyurulur.

tadın

Klasikler, tatlılar ve sorbeler olmak üzere 3 ana grupta, 17 farklı çeşidi bulunan Mövenpick dondurmanın satış noktalarının sayısı artırıldı. Artık büyük süpermarketlerde, restoran, kafe ve sinemalarda da bulabilirsiniz. Firma bu haberi duyurmak için Tülin Şahin’le bir fotoğraf çekimi de yapmış.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!