Sürpriz seyirci

Güncelleme Tarihi:

Sürpriz seyirci
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 12, 2008 00:00

"Çılgın Yenge" adlı oyunun galası önceki gece Profilo Alışveriş Merkezi'nde yapıldı.

Haberin Devamı

Oyundan fotoÄŸraflar

Aydan Şener'in kızının fotoğrafları

"Çılgın Yenge" oyununun galası, Aydan Şener'in bugüne kadar objektiflerden kaçan 19 yaşındaki kızı Ecem'i ortaya çıkardı.
Dövmesini sakladı
"Çılgın Yenge" oyunu sayesinde tiyatro sahnesiyle tanışan Aydan Şener, ilk sınavını önceki gün verdi. Oyunun Profilo Alışveriş Merkezi'ndeki galası, sanat dünyasının akınına uğradı. Ancak kalabalık arasında en dikkat çeken isim,

Sürpriz seyirci

Şener'in bugüne kadar medyadan uzak duran kızı oldu. Oyunu en ön sıradan izleyen ve annesine benzerliğiyle dikkat çeken 19 yaşındaki Ecem, kolundaki ilginç dövmeyi objektiflerden saklamaya çalıştı.
Alkışlar Aydan Şener'e
Oyunda Abdullah Şahin, Soner Arıca, Fulden Akyürek, Muhlis Asan, Ortans Kıvanç ve Ferdi Akarun ile birlikte rol alan Aydan Şener, gösterdiği performansla alkış topladı. Kara çarşaf da dahil olmak üzere oyunda beş ayrı kostüm giyen Şener, "Ben işimi yapıyorum. Çarşaf giydiğim için tepki toplamam" dedi.

Abdullah Şahin, Aydan Şener, Soner Arıca, Fulden Akyürek, Muhlis Asan, Ortans Kıvanç, Ferdi Akarnur ve 20 kişilik genç oyuncu kadrosunun görev aldığı oyun, Kayserili tutucu bir amcanın ölen kardeşinden kalan mirası yeğenlerine paylaştırmak için İstanbul'a gelmesi ve kaza geçirip bir homoseksüelin kanını aldıktan sonra kişilik değiştirmesiyle gelişen olayları konu alıyor. Aydan Şener oyunda, biri muhafazakar, çarşaf giyen, diğeri de frapan ve modern olan Nudiye ve Cudiye adlı iki kız kardeşi canlandırıyor. Oyuncu koçluğunu Sümer Tilmaç'ın yaptığını söyleyen Şener, "Nudiye ile Cudiye birbirine tamamen zıt karakterli ikiz kardeşler. Bir oyuncu için böyle bir rol avantajdır. Ben de rolü hemen kabul ettim" dedi. Aydan Şener gibi ilk kez tiyatro sahnesine çıkan şarkıcı Soner Arıca da performansıyla alkış aldı.

Sürpriz seyirci
Â
Sürpriz seyirci

     Aydan Şener- Abdullah Şahin                                     Soner Arıca

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!