Ameliyat olan Hamit 7 hafta yok

Güncelleme Tarihi:

Ameliyat olan Hamit 7 hafta yok
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2008 07:00

Belarus maçında sakatlanan milli futbolcu dün Almanya’da operasyon geçirdi. B.Münih Teknik Direktörü Hitzfeld, "Hamit çok formdaydı. Şoke oldum" dedi.

A Milli Takım’da ve Bayern Münih’te Hamit Altıntop şoku yaşanıyor. Ay yıldızlı ekibin önceki akşam Belarus’la oynadığı maçta sakatlanan milli futbolcunun, Almanya’da ameliyat olduğu ve en az 7 hafta sahalardan uzak kalacağı ve sezonu kapattığı belirtildi.

Hamit Altıntop’un Almanya Birinci Futbol Ligi’nde formasını giydiği Bayern Münih Kulübü, dün ameliyat olan milli futbolcunun, 7 haftaya kadar futboldan uzak kalacağını açıklarken, Alman takımının

teknik direktörü Ottmar Hitzfeld, "Şoke oldum. Son zamanlardaki formu çok iyiydi. Böylesine formda olan bir oyuncumdan sezon sonuna kadar yararlanamayacağım" dedi.

Belarus maçının 22. dakikasında ayak bileği dönen Hamit Altıntop, kötü zeminin kurbanı olduğunu söylerken, "Çok üzgünüm. Böyle olmasını istemezdim" dedi.

Zeminin kurbanı oldum

Bayern Münih’in kendisine ihtiyaç duyduğu bir dönemde böylesine şanssız bir sakatlık yaşadığını belirten Hamit, "36 saat aralıksız yağan kar yüzünden zemin inanılmaz kötüydü. Bu da futbol oynamamızı engelledi. Rakibimiz de çok sert oynadı. Sert bir müdahale sonrası sakatlandım. Çok üzgünüm. Bu sakatlık hiç hesapta yoktu. Avrupa Şampiyonası finallerine yetişmeyi çok istiyorum" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!