Aydan Åžener çarÅŸafa girdi

Güncelleme Tarihi:

Aydan Şener çarşafa girdi
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 26, 2008 07:00

Aydan Şener ve Soner Arıca'nın başrolde oynadığı "Çılgın Yenge" adlı oyunun tanıtımı yapıldı.

Oyundan fotoÄŸraflar

Haberin Devamı

Aydan Şener ve Soner Arıca'nın başrolde oynadığı "Çılgın Yenge" adlı oyunun basın tanıtımı önceki gün Profilo AVM'de yapıldı.
Kayserili tutucu bir amcanın ölen kardeşinden kalan mirası yeğenlerine paylaştırmak için İstanbul'a gelmesi ve kaza geçirip bir homoseksüelin kanını aldıktan sonra kişilik değiştirmesiyle gelişen olayların anlatıldığı oyunun en ilginç detayı Aydan Şener'in çarşaf giymesi oldu. Şener, oyunda biri muhafazakar, çarşaf giyen, diğeri de frapan ve modern olan Nudiye ve Cudiye adlı iki kız kardeşi canlandırıyor.
Oyuncu koçluğunu Sümer Tilmaç'ın yaptığını söyleyen Şener, "Nudiye ile Cudiye birbirine tamamen zıt karakterli ikiz kardeşler. Bir oyuncu için böyle bir rol avantajdır. Ben de rolü hemen kabul ettim" dedi. Türkiye'de türbanın tartışıldığı bugünlerde çarşafa büründüğü için gelecek tepkileri normal karşılayacağını söyleyen Şener, "Bu oyun 45 sene önce yazılan bir oyun. O zaman böyle şeyler sorun olmamış, şimdi mi sorun olacak? Tezatlıklar ortaya daha iyi çıksın diye çarşaf giyiyorum, türbanla da olabilirdi ama oyunun inceliği orada, o zaman komik olmayacaktı. Sonuçta bu çok eğlenceli, çok keyifli bir oyun. Bunu abuk subuk yerlere çekmemek gerek. Hepimiz Atatürk çocuğuyuz, Atatürk ilkeleriyle yaşamak istiyoruz, onun için bu güzel oyunu bu tür tartışmalara alet etmeyelim" diye konuştu. Şener, çarşafı en son Çalıkuşu dizisinde giydiğini de belirtti.

Aydan Şener çarşafa girdi
Â
Aydan Şener çarşafa girdi
Â
Aydan Şener çarşafa girdi

Rolü gereği çarşafa giren Aydan Şener, "Bu güzel oyunu başka şeylere alet etmeyelim" dedi.

Aydan Åžener-Abdullah Åžahin (saÄŸdaki fotoÄŸraf)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!