Polatlı’ya kültür merkezi yapılacak

Güncelleme Tarihi:

Polatlı’ya kültür merkezi yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2008 00:00

Belediye Başkanı Çelik, yıkımı tamamlanmak üzere olan Türkiye Zirai Donatım Kurumu barakalarının yerine kültür merkezi inşa edeceklerini söyledi.

ANKARA’nın Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, Türkiye Zirai Donatım Kurumu (TDZK) barakalarının bulunduğu alanda kültür merkezi yapılacağını bildirdi. Başkan Çelik ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Kale, Milli Emlak Müdürlüğü’nce Polatlı Belediyesi’ne tahsis edilen TZDK barakalarının yıkım çalışmalarını izledi.

TİCARİ TESİS YAPILMAYACAK

Yıkım çalışmaları tamamlanmak üzere olan TZDK binalarının yerine kültür merkezi inşa edeceklerini söyleyen Başkan Yakup Çelik, şöyle konuştu: "Şu anda şehir terminalinin karşısında olan TZDK barakalarını yıktık. Burası şehrin en büyük sorunlarından birisiydi. Gazi Üniversitesinden tahsisini kaldırtarak Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nden sosyal kültürel tesis yapmak için devraldık. Burada belediyemiz sosyal, kültürel tesis inşa edecek. Hiç bir şekilde ticari tesis yapılması söz konusu değildir. Projesini hazırlatmakta olduğumuz tesiste kadın sığınma ve giyim bankası, toplantı salonları bulunacak."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!