Alkollü kadın sürücünün hız tutkusu kazaya yol açtı

Güncelleme Tarihi:

Alkollü kadın sürücünün hız tutkusu kazaya yol açtı
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2008 13:00

KONYA'da, kullandığı otomobille aşırı hız yapan 29 yaşındaki Fatma Acar, önce kırmızı ışıkta duran araca, ardından da tramvay yolundaki sinyalizasyon direğine çarptı. Yaralanan ve 142 promil alkollü olduğu tespit edilen Acar, Numune Hastanesi2nde tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

Kaza, saat 03.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi, İstanbul yolu, Türmak Tramvay Durağı'nda maydana geldi. Arkadaşlarıyla alkol aldıktan sonra direksiyon başına geçen Fatma Acar'ın kullandığı 34 EPC 70 plakalı otomobil, kent merkezine seyir halinde iken, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kırmızı ışıkta duran 63 EB 942 plakalı araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil, tramvay yolundaki sinyalizasyon direğine çarparak durabildi. Kazada yaralanan Acar, Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre tramvay seferleri yapılmadı, karayolu da trafiğe kapandı. Yapılan çalışmaların ardından tramvay ve karayolu ulaşıma açıldı.

Polis, Fatma Acar'ın 142 promil alkol aldığını tesbit etti. Acar'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!