Gece rahat uyuyor musun?

Güncelleme Tarihi:

Gece rahat uyuyor musun
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 15, 2008 07:18

Bu habere sizden binlerce şikayet yorumu geldi. Hayvanseverler ayaklandı.

Haberin Devamı

Biz de sizin adınıza ördeÄŸin aÄŸzından bu soruyu soruyoruz: Eda TaÅŸpınar gece yattığında rahat uyuyabiliyor musun?     Â

Ä°ÅžTE Ä°SYAN ETTÄ°REN HABER..."NURETTÄ°N VURDU, BEN DE TAKTIM

"YA SEVGÄ°LÄ°SÄ° DOMUZ VURSAYDI"

İlk yorum doğa dostu Bekir Coşkun'dan geldi. Ördekle Eda Taşpınar arasında sizlerin oluşturduğu bu diyaloğu Bekir Coşkun işte böyle bitirdi:

“İYİ Kİ SEVGİLİSİNİN VURDUĞU ÖRDEK, YA DOMUZ VURSAYDI... HANIMEFENDİNİN ÜZERİNDE DOMUZUN BACAKLARINI VE KUYRUĞUNU GÖRECEKTİK.

BENCE BU DAHA DA İLGİ ÇEKEBİLİRDİ. DOĞRUSUNU İSTERSENİZ BU HABER BİZE İNSANLARIMIZIN İLGİ ÇEKEBİLMEK İÇİN YA DA MEDYADA GÖZÜKEBİLMEK İÇİN NELER YAPABİLECEKLERİNİ GÖSTERİYOR.

BEN BÖYLESİNİ İLK DEFA GÖRÜYORUM; ÖRDEĞİN İÇİNİ YEMİŞ KANATLARINI ÜZERİNE TAKMIŞ BİR KADIN. BİZLER, HAYVAN POSTU GİYEN KADINLARA DERDİMİZİ ANLATMAYA ÇALIŞIRKEN, BUNUN BÜYÜK BİR MERHAMETSİZLİK VE İNSANLIK DIŞI OLDUĞUNU SÖYLEMEYE UĞRAŞIRKEN, KUŞUN İÇİNİ YİYİP, DIŞINI GÖĞSÜNE TAKANI KARŞIMIZDA BULDUK.

BU ÖRDEKLER DE ŞANSSIZ OLMALI. ÇÜNKÜ BATAKLIK GİBİ ÇOK DAHA DEĞERLİ VE ANLAMLI BİR YERDE, YAŞAMLARINI NOKTALAYACAKLARINA İŞTE BÖYLE BİR SOSYETE PARÇASININ SIRTINDALAR."

NOT: GÖNDERECEĞİNİZ MESAJLAR EDA TAŞPINAR'A İLETİLECEKTİR...

          Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!