Konut sektöründe Etimesgut atağa kalktı

Güncelleme Tarihi:

Konut sektöründe Etimesgut atağa kalktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2008 00:00

Etimesgut Belediyesi, son dönemlerde yaptığı yatırımlarla alt yapısını güçlendiriyor. TOKİ, Türk-Konut KC Grup gibi inşaat devlerinin Etimesgut’a yaptığı yatırımlarla, binlerce konut tamamlanırken, birçok yeni konutun da temelleri atılıyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Eryaman ve Erler Mahallesi’nde inşaat çalışmalarını sürdürüyor. TOKİ’nin ilçeye kazandırdığı ve yapımı halen devam eden konut sayısı yaklaşık 8 bin. Etimesgut’ta inşaat sektörünün canlanması ile birlikte yatırımlarını artıran TÜRK-KONUT, Etimesgut Eryaman Toplu Konut alanına 7 bin 500 konut kazandırdı. Yeni inşaat çalışmaları hızla devam ederken yapılan modern konutlarla bu bölgenin çehresi değişiyor. Son yıllarda atağa geçen KC Grup da Etimesgut’a yatırım yapan şirketler arasında yer alıyor. KC Grup Eryaman Göksupark evleri, Eryaman 8,9 ve 10. etaplara toplam 2 bin konut inşa etti.

BELEDİYEDEN TAM DESTEK : Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, konut sektöründe yaşanan hareketliliğin bir bütün olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, şunları söyledi: "İlçemizde yoğun konutlaşma ve nüfus artışı yaşanmaktadır. Belediye olarak altyapıya, yatırımlara, sosyal ve kültürel projelere önem vermemiz girişimciyi Etimesgut ’a yönlendiriyor. Ayrıca sağladığımız kolaylıklar sayesinde inşaatlar kısa sürede tamamlanmaktadır. Bu nedenle işadamları ve müteahhitler ilçemize yoğun ilgi göstermektedirler. İnsan odaklı ve iş üretmeye yönelik bir hizmet anlayışıyla çalışıyoruz. Vatandaşlarımız ve işadamlarımız yatırımlarının karşılığını alacaklarını bildikleri için Etimesgut ’tu tercih etmektedirler."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!