Trabzonspor yeni başkanını seçti

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor yeni başkanını seçti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2008 00:00

3 bin 296 üyenin oy kullandığı genel kurulda 2 bin 151 oy alan Sadri Şener, 15 yıl aradan sonra bir kez daha Trabzonspor başkanlığına seçildi. Şener, Trabzonspor sevgisiyle risk aldığını söyledi.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR’un 56’ncı Genel Kurulu’nda başkanlığa Sadri Şener seçildi. Oy kullanma hakkına sahip 5 bin 961 üyeden, 3 bin 296’sının oy kullandığı genel kurulda, sandıklar saat 16.00’da kapatıldı. Divan Kurulu tarafından yapılan ve yaklaşık 3.5 saat süren sayımın ardından kesin olmayan ilk sonuçlara göre 2 bin 151 oy alan Sadri Şener, bordo mavili kulübün yeni başkanı oldu. Rakibi İbrahim Hacıosmanoğlu 1132 oyda kaldı.

Albayrak katılmadı

19 Mayıs Stadı’ndaki kongrede kura sonucu kürsüye ilk çıkan Şener, şunları söyledi: "Bu görev ne kadar kutsalsa, 15 yıl önce bıraktığı izler düşünüldüğünde Sadri Şener adına kurumun şu an içinde bulunduğu koşullar nedeniyle takdir edersiniz ki bir risktir. Çünkü bu girişimle, belki de tüm çabamıza karşın şartlar, 15 yıl öncesinden kalan ve şu sıralar gururla tanık olduğum o Sadri Şener imajında bir olumsuzluğa da neden olabilecektir. Bu riski almak sadece Trabzonspor sevgisiyle izah edilebilir."

İkinci gün oturumuna, faaliyetleri ibra edilmeyen başkan Nuri Albayrak katılmadı. 1992-93 sezonunda da başkanlık koltuğuna oturan Sadri Şener, başkan seçilmesinin ardından Hüseyin Avni Aker Stadı’na giderek Bursaspor karşılaşmasının son dakikalarını izledi. Teknik direktör Ersun Yanal’la yola devam edeceğini söyleyen yeni başkan, "Trabzonspor mutlaka şampiyonluğa oynamalı ve şampiyon olmalıdır. Kadro olarak elimizde çok güzel yetenekler var. Yeter ki kafa yapıları düzelsin" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!