Teklif-Siz

Güncelleme Tarihi:

Teklif-Siz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2002 09:25

Haberin Devamı

2 Temmuz 2002 Salı için Teklif(siz)lerimiz :

- Sergi gezmek, sıcak yaz günlerinde fena bir fikir değil, belki ayağınız da alışır. Sabancı Kasa Galeri’de gezebileceğiniz ‘Deri ve Yüzey’ isimli sergi, keyifli ve farklı bir çalışma.

Deri bizim bildiğimizi deri değil, yüzey anlayışımızsa tamamen değişiyor. Elif Çelebi, İnci Eviner, Şinasi Güneş, Eser Selen ve Bülent Şangar 'ın çalışmalarının yer aldığı sergi 8 Mayıs’ta açıldı. 5 Temmuz son gün, amman kaçırmayın. (Kasa Galeri, pazar hariç her gün 08.30-17.30 saatleri arasında açık)


- Fotoğraf çekmeye ilgi duyuyorsanız, Sony- Digital Fotoğraf Seminerleri’ni kaçırmayın. Seminerler, hafta içi salı ve çarşamba günleri, 19.15 ile 21.30 saatleri arasında yapılıyor.
Seminer süresi 6 hafta, ücreti 150 milyon lira. İlk seminer bugün başlıyor.

S
ony ile ortak yapılan bu çalışma için Sony firmasından alacağınız bir dijital fotoğraf makinesi ile seminere katılabilir ve böylece seminer ücretinin sadece üçte birini ödeyebilirsiniz. Neyse, ayrıntılı bilgi için :www.fotografevi.com

- Dün verdiğimiz ‘Çikolatalı beze’ tarifinin üzerine bugün ne gider? Tabii ki diyet önerisi! Bugün salı. Diyetlere hep pazartesileri başlanır ve bu diyetler daha başlamadan biter. Salı başlamak en iyisi. Hem değişiklik olur, fena mı?

Size bugün bir diyet değil de, kilo kaybetmeye ve diyeti sürdürmeye yarayacak bazı ipuçları vermekle yetineceğiz.

- Yanınızda, masanızda daima içi su dolu olan bir şişe bulundurun.
- Elinizin altında olan yiyecekler çikolata ve çerez değil de armut, şekerli sakız, elma olsun. Bir avuç cevize de hayır diyen yok.
- Her gün aynı saatte tartılın.
- Gece 20’den sonra sadece su ya da bitki çayı için.
- Asitli ve kafeinli içecekleri sınırlayın. Bu diet kola olsa da sınırlayın. Gün içinde sadece bir sefer sütlü Nescafe keyfine izin var.
- Günde beş kez yemeğe gayret edin ki metabolizmanız “aldansın” ve durmadan çalışsın.
- Mümkün olduğunca az ekmek yiyin. Ekmek yedikçe kan şekeriniz düşecek ve daha çok şey yemek isteyeceksiniz.
- Atasözünü unutmayın. “Sabah kendin için beslen, öğlen yemeğini dostunla paylaş, akşam düşmanına gönder!” Ne olursa olsun akşamları çok hafif yemek yiyin. Meyve salatası ya dayeşilliklerle dolu bir salata, yanına da biraz beyaz et, tamam. 

- Darüşşafaka Açıkhava Tiyatrosu Gösterileri’nin 3. yılının açılış gecesinde, Haluk Levent konseri var. Darüşşafaka Wall Street City Club’daki konser, saat 20’de başlayacak. 

- Bu akşam, her zevke hitap eden bir konser var. Klasik müzik tutkunlarındansanız, size önerimiz, Bilkent Senfoni Orkestrası’nın Rahmi Koç Sanayi Müzesi’ndeki konseri. Theodora Çocuk Hizmetleri Vakfı yararına düzenlenen konserde, Şef Karl Anton Rickenbacher yönetimindeki Bilkent Senfoni Orkestrası ve piyanist Benal Tanrısever bir araya gelecek. Saat 20.30’da başlayacak konserin bilet fiyatları ise, 20, 30 ve 40 milyon TL.

- Ve son konser önerimiz. ‘Şarkı söylemek lazım’ diyenlerdenseniz, Minik Serçe’nin konserini kaçırmayın. Dillerden düşmeyen şarkılarının yanı sıra, yaptığı esprilerle de konserlerini unutulmaz kılan Sezen Aksu’nun konseri, saat 21.00’de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!