Aziz Yıldırım'ın belgeseli 15 Şubat'ta

Güncelleme Tarihi:

Aziz Yıldırımın belgeseli 15 Şubatta
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2008 17:36

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın 10 yıllık başkanlık dönemi, “Bu Sevda Bitmez” adıyla belgesel hale getirildi.

Haberin Devamı

Kulüp başkanlığına 15 Şubat 1998'te seçilen Yıldırım'ın 10 yıllık süreçteki yolculuğu, 15 Şubat Cuma günü FB TV'de ekranlara gelecek. “Bu Sevda Bitmez” belgeselinde, bu dönemde yaşananlar, camia ve kulüpteki değişim süreci, tesisleşmeden kurumsallaşmaya, sportif başarılardan Aziz Yıldırım'ın özel yaşamına dek birçok konu, dönemi anlatan görseller eşliğinde, yaşayanların anlatımı ve izlenimleriyle sunulacak.

Halit Kıvanç'ın seslendirdiği belgeselde kulüp eski başkanlarından Ali Şen ve Güven Sazak, eski yöneticilerden Vefa Küçük ve Köksal Özbek, eski futbolcular Cemil Turan, Can Bartu, Baliç ve Andersson, kulüpte teknik direktör ve antrenör olarak görev yapan Christoph Daum ve Aydın Örs, kulüp yönetim kurulu üyeleri, Yıldırım'ın kızları Gülşah ve Hande, spor ve sanat dünyasından Necmi Tanyolaç, Ertuğrul Özkök, Togay Bayatlı, Kıraç ve Cem Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu 50 isim, 10 yıllık süreçte yaşanan olayları ve Aziz Yıldırım'ı anlatacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!