Mezar taşına 'anne' diye sarıldı

Güncelleme Tarihi:

Mezar taşına anne diye sarıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2008 09:27

Kendisi henüz 5 aylıkken ölen annesinin mezarını ilk kez ziyaret etti ve görenleri ağlattı.

Haberin Devamı

Geçen yıl aşırı dozda uyuşturucudan ölen eski Playboy güzeli Anna Nicole SMith'in 17 aylık kızı Daniellyn, annesinin mezarını ilk kez ziyaret etti.

Minik Dannielyn, babası Larry Birkhead ile birlikte Smith'in Bahamalar'daki mezarına gitti.

Elindeki çiçekleri ve pembe oyuncak kaplumbağasını bırakırken 'anne' diye fısıldayan minik kız babasını da o sırada yanlarında bulunan televizyon ekibini de duygulandırdı.

Minik Dannielyn'in babası Larry Birkhead, "Kızım henüz olup bitenleri anlayamayacak kadar küçük. Ama yine de Anna'nın birinci ölüm yıldönümünde buraya gelmek bizim için çok önemliydi. Bir gün kızıma birlikte annesini ziyaret ettiğimizi söyleyebileceğim" diye konuştu.

Dannielyn henüz küçük olmasına rağmen ona annesini anlatmaya ve hatırasını hep canlı tutmaya çalıştığını söyleyen Larry Birkhead "Bazen ona annesinin nerede olduğunu soruyorum. Dannielyn cevap olarak annesinin fotoğrafına bir öpücük konduruyor" diye konuştu.

Haberin Devamı

Birkhead'in kızı Dannielyn ile birlikte Anna Nicole Smith'in mezarını ziyaret etmeye giderken yanında bir TV ekibini götürmesi de tepki topladı.

100 MİLYON DOLARLIK BEBEK

Mezar taşına anne diye sarıldı
Danielynn, 5 aylıken annesini kaybetti. 

Eski Playboy güzeli Anna Nicole Smith geçen yıl 8 Şubat'ta henüz 39 yaşında bir otel odasında ölmüştü. Aşırı dozda uyuşturucu nedeniyle öldüğü belirlenen Smith'in o sırada 5 aylık olan kızı Dannielyn'in babasının kim olduğu ise aylarca kesin olarak belirlenememişti.

Dört baba adayına yapılan DNA testlerinden sonra minik Dannielyn'in babasının Larry Birkhead olduğu ortaya çıkmıştı.

Smith'in cenazesi de gerekli testlerin yapılabilmesi için bir ay boyunca topraga verilemimişti.


Anna Nicole Smith'in ölümünden sonra petrol milyarderi Howard Marshall ile evlliğinden kalar 100 milyon dolarlık miras şimdi minik Dannielyn'in. Küçük kızın babası eski fotoğrafçı Birkhead de bu mirastan pay sahibi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!