Kırım'ın Shakira'sı

Güncelleme Tarihi:

Kırımın Shakirası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2008 00:00

İki yıl önce aranjör Ozan Çolakoğlu’nu bulmak için Kırım’dan Türkiye'ye gelen Zarema, amacına ulaştı.

Fotoğraflar için tıklayın

Haberin Devamı

Kendisini "Kırım'ın Shakira'sı" olarak tanımlayan ve albümü kısa süre önce piyasaya çıkan şarkıcı, "Ozan Çolakoğlu benden daha iyisini mi bulacaktı" diyecek kadar da iddialı.
Kırımlı şarkıcı Zarema, müzik yolculuğuna Türkiye'de devam etme kararı aldı. Kendini ancak ana dili Türkçe ile ifade edebileceğini, bu yüzden de Amerika ve İtalya'dan teklif gelmesine rağmen burada albüm çıkardığını söyleyen Zarema, "Türk kültürünü daha iyi öğrenmem gerek. O yüzden niyetim uzun süre burada kalmak. Her şarkıcı gibi zamanla dünyaya açılmak isterim. Ama her şarkımda mutlaka Türk dünyasına ait bir motif olmalı" diyor.
Zarema'ya Türkiye kapısını açan kişi ise Ozan Çolakoğlu... İlk olarak iki yıl önce Çolakoğlu ile görüşmek amacıyla ülkemize gelen şarkıcı, inadı ve azmi sayesinde amacına ulaşmış: "Hayatta cesur olmak lazım. 'Türkiye’de en iyi aranjör kim: Ozan Çolakoğlu' deyip, yollara düştüm! Tabii ona ulaşmak çok zordu. İnsanlar da 'Tarkan’la çalışan biri seninle çalışmaz' dedi. Ama benim kendime güvenim sonsuzdu. Benimle çalışmayacak da kiminle çalışacak diye düşündüm. Zar zor randevu alıp, kendimi tanıttığımda ne kadar istekli olduğumu gördü ve müziğimi dinledi. Şimdi tek isteğim halkın da bana kucak açması..."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!