Yaşı küçük internet aşkını polise teslim etti

Güncelleme Tarihi:

Yaşı küçük internet aşkını polise teslim etti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2008 14:36

SAMSUN’un Çarşamba İlçesi’nde yaşayan 27 yaşındaki Nihat Bütüner, internetten tanıştığı 16 yaşındaki M.Ç.’nin kendisini görmek için Almanya’dan gelmesi üzerine çok şaşırdı. Kızın yaşının küçük olduğunu öğrenince de M.Ç.’yi polise teslim etti. Genç kız daha sonra Almanya’dan gelen ailesine teslim edildi.

Haberin Devamı

Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde yaşayan Nihat Bütüner, 7 ay önce internette arkadaş arama sitelerinde Almanya’da yaşayan M.Ç. ile tanıştı. 7 ay boyunca sürekli internette sohbet eden Bütüner ve M.Ç, birbirine aşık oldu. M.Ç., internette tanıştığı ve aşık olduğu Nihat Bütüner’e süpriz yapmak için önceki gün uçakla Samsun'a geldi. Çarşamba Havaalanı’na uçaktan indikten sonra da Nihat Bütüner'i arayıp kendisini almasını istedi.

Bunun üzerine havaalanına giden Bütüner, internette tanıştığı M.Ç. ile ilk kez karşılaştı. Kızın yaşının küçük olduğunu öğrenince de Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek internet aşkını polise teslim etti. Polis, Nihat Bütüner’e ‘Küçük yaşta kız kaçırma’ suçundan işlem yaptı.

M.Ç. dün Almaya’dan gelen ailesine teslim edilirken, Bütüner ise ifadesi alındıktan sonra savcılık tarafından serbest bırakıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!