Trabzonspor ilk transferini yaptı

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor ilk transferini yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2008 12:58

Bordo-mavililer, devre arasındaki ilk transferini Karşıyaka'nın kalecisi Onur Recep Kıvrak'ı alarak gerçekleştirdi.

Bir süredir Trabzonspor ile idmanlara çıkan Onur Recep Kıvrak, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan ve kulüp profesyonel şube menajeri Necmi Perekli'nin hazır bulunduğu imza töreninde, kendisini 3.5 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Onur, Türkiye'nin dört büyük kulübünden birine ve özellikle Trabzonspor'a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, “Transferde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Büyük bir camiaya geldiğimi biliyorum. Elimden gelenin en fazlasını yapmak için gayret edeceğim. Trabzonspor'un son zamanlarda başarıya aç bir camia olduğunu biliyorum. Ben de başarıya açım. Elimden ne geliyorsa fazlasını yapmak istiyorum. Hem Trabzonspor'u yükseltmek hem de (A) milli takıma yükselmek istiyorum” dedi.

Trabzonspor'a oynamak için geldiğini kaydeden Onur, “İlk hedefim kaleyi alıp 8-9 yıl Trabzonspor'un kalesini korumak. Gazetelerde Rüştü'nün veliahdı diye haberler okuyorum. Rüştü ağabey iyi bir kaleci. Şenol hocamın arkasından gelip Trabzonspor'da ikinci bir Şenol Güneş olmak istiyorum” diye konuştu.

Onur, Fenerbahçe'nin de kendisine teklifte bulunduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
“Özellikle transferimle ilgili Rıdvan Dilmen ilgileniyordu. Kulübe teklif gelmişti. Görüştük, ama sonuçta bir seçim yapmak gerekiyor. Bir seçim de yapmak gerekiyorsa önce Trabzonspor'u seçerim. Çünkü benim hedeflerim var. Bu hedefleri Trabzonspor'da daha kolay yakalayacağıma inanıyorum.”

Kulüp profesyonel şube menajeri Necmi Perekli ise genç bir kaleciyi kadrolarına kattıklarını belirterek, “Transfer çalışmalarımız sürüyor. Bunlardan ilki Onur'dur. Onur'un Trabzonspor'da başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

Perekli, Onur'un transferine karşılık Yusuf'u Karşıyaka Kulübü'ne vermediklerini kaydederek, “Yusuf, Karşıyaka'ya gitmek istemedi. Biz de başka yollarla transferi çözdük” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!