Aşkları engel tanımadı

Güncelleme Tarihi:

Aşkları engel tanımadı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2008 10:24

BATMAN'da bedensel engelli olan 34 yaşındaki Ahmet Sağlam ile 25 yaşındaki Emine Sağlam, düzenlenen düğünle yaşamlarını birleştirdi. Çifte Batman Valisi Recep Kızılcık, 1500 YTL’lik yardımda bulundu.

Batman Bedensel Engelliler Derneği üyesi çocuk yaşta geçirdiği hastalık sonucu tekerlekli sandalyeye mahkum, elektronik eşya tamircisi Ahmet Sağlam ile doğuştan engelli Emine Sağlam, derneğin organize ettiği sazlı- sözlü düğünle yaşamlarını birleştirdi. Düğüne Vali Recep Kızılcık, Vali Yardımcısı Erol Karaöner, Emniyet Müdürü Arif Öksüz, ‘Kimse Yok mu Derneği' Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Tok, dernek üyeleri ve çiftin yakınları katıldı. Sağlam çiftinin nikah şahitliklerini Vali Kızılcık ile Eyüp Tok yaptı. Vali Kızılcık, engelli çifte 1500 YTL yardım çeki verdi. Engelli çifti kutlayan Kızılcık, “Toplumda büyük değer vermemiz gereken engellilerin her etkinliklerine katılmayı bir görev biliyoruz. Emine-Ahmet Sağlam’a ömür boyu mutluluklar diliyorum. Engellilerin sorunlarına yardımcı olmak zorundayız” dedi.
Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Ahmet Günaydın, Vali Recep Kızılcık’ın desteğiyle düğünü yaptıklarını ifade ederek, “Diğer kurum ve kuruluşlardan da destek alıyoruz. Ancak valimiz sayın Kızılcık'ın desteği bir başka. Ona minnettarız” diye konuştu. Engellilerin doyasıya eğlendikleri iki engellinin düğününe katılan yerel sanatçılar sevilen türküleri söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!