Eliçe, hamile kaldığı için gizlice evlendi

Güncelleme Tarihi:

Eliçe, hamile kaldığı için gizlice evlendi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2002 02:01

5 Haziran’da Çetin Çapan'la sürpriz biçimde evlenen Pınar Eliçe'nin iki aylık hamile olduğu anlaşıldı. Sahneleri bıraktığını açıklayan Pınar Eliçe, ‘‘Çocuğumu dünyaya getirip, büyüttükten sonra sadece kaset yapacağım’’ dedi.

Yıllar önce kıvrak danslarıyla, daha sonra da solist olarak sesiyle sahnelerde fırtınalar estiren Pınar Eliçe'nin uzun zamandır sesi soluğu çıkmıyordu. Londra'ya yabancı dil öğrenmeye gittiğini söyleyen güzel solistin evlilik hazırlıkları yaptığı anlaşıldı.

İki yıldır birlikte olduğu Esenyurt Belediye Başkanı Gürbüz Çapan'ın kardeşi Çetin Çapan'la 5 Haziran’da gizlice evlenen Pınar Eliçe bir büyük heyecan daha yaşıyor. Türkiye'nin en çok okunan haftalık magazin dergisi Hafta Sonu'nun haberine göre Pınar Eliçe, 2 aylık hamile. Eşiyle birlikte Büyükçekmece'deki yazlığında evliliğin tadını çıkaran Pınar Eliçe, aylardan sonra ilk kez konuştu. ‘‘Çok mutluyum’’ diyen Pınar Eliçe, sahneleri bıraktığını açıkladı. Eliçe, uzun süredir aradığı kişiyle ‘‘temeli sevgi üzerine kurulu bir evlilik yaptığını’’ ve ‘‘huzurlu bir hamilelik geçirdiğini’’ anlattı. Pınar Eliçe, ‘‘Bundan böyle benim için önemli olan evliliğim, çocuğum ve evim. Bebeğimi büyüttükten sonra belki albüm yapabilirim. Ya da yardım konserlerine çıkabilirim’’ diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!