Mahsun'u kutluyorum

Güncelleme Tarihi:

Mahsunu kutluyorum
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2007 00:00

Başbakan Tayyip Erdoğan önceki akşam, eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye ile birlikte Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği "Beyaz Melek" filmini izledi.

Haberin Devamı

Başbakan Erdoğan, önceki akşam AKP Genel Merkezi'nden katıldığı Kanal 7 televizyonundaki canlı yayının ardından, Ankamall Alışveriş Merkezi içindeki AFM Sineması'na gitti. Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazıp yönettiği ve başrolde olduğu alan "Beyaz Melek"in 21.35 seansına katılan Erdoğan, sinema girişinde vatandaşlara ve kendisini bekleyen minik öğrencilere "iyi akşamlar" dileyerek el salladı. Filmi izlediği 3 numaralı salona tam zamanında gelen Erdoğan için AFM işletmecileri özel hazırlık yaptı. Erdoğan'ın izleyeceği salon ve Alışveriş Merkezi içindeki geleceği yol özel olarak temizlendi. Sümeyye Erdoğan, altına blue jean, beyaz kazak ve beyaz paltosuyla gelirken, Emine Erdoğan ise deri kahverengi bir etek ceket takım ve çizme giymeyi tercih etti.
Erdoğan, sinema çıkışında "Anne, babalarınızı bırakın huzurevlerine bırakmayı, onları terk edilmiş herhangi bir evde, tek başına bırakmayın. Ne yapıp edin onları da sizin yanınızda barındırın. Mahsun Kırmızıgül kardeşimizi ve tecrübeli sinema sanatçılarımızı özellikle kutluyorum" diye konuştu. Emine Erdoğan ise Kırmızıgül ve ekibini tebrik ettiğini belirterek, "Hiç unutmayalım ki bizler anne-babamıza ne yaparsak aynı şeyi çocuklarımız da bize yapacak" dedi.

Mahsunu kutluyorum

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!