Hamit: Halil sorumluluğu bana bıraktı

Güncelleme Tarihi:

Hamit: Halil sorumluluğu bana bıraktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2007 14:19

Almanya Birinci Ligi'nin (Bundesliga) güçlü takımlarından Bayern Münih'de oynayan milli futbolcu Hamit Altıntop, ikiz kardeşi Halil'in kendisinden 10 dakika daha küçük olduğunu, bu nedenle tüm sorumlulukları kendisine bıraktığını söyledi.

Hamit Altıntop, Alman spor dergisi Kicker'in "İkili mücadele" adlı köşesinde yayınlanan röportajında, kendisinin mi, yoksa kardeşinin mi daha küçük olduğu şeklindeki bir soruya karşılık, "Halil benden 10 dakika daha küçük. Bu nedenle tüm konularda kendisini geri tuttu ve sorumluluğu bana bıraktı" şeklinde cevap verdi.

Münih kentinde gerçekten de yüksek hayat standartlarının olduğunu, ancak doğup büyüdüğü ve her köşesini bildiği Gelsenkirchen kentinin kendi vatanı olduğunu ifade eden Hamit, Münih'te sadece stadı, hava alanını, antreman sahasını ve bazı restoranları bildiğini kaydetti.

Hamit, sarışın mı, yoksa esmer mi bayanlardan hoşlandığı şeklindeki bir soru üzerine de “Duruma göre değişir. Bu konuda çok esneğim. Bana uyması gerekiyor, özellikle birlikte gülebilmek lazım” dedi.

Üç ablasıyla birlikte büyüdüğünü, bundan dolayı kadınları anladığına inandığını belirten Hamit, ancak kendisine ilk bakıldığında 'Maço' bir erkek gibi göründüğünü sözlerine ekledi.

Çok erken kalkan birisi olduğunu anlatan Hamit, ağırlık çalışmanın yerine ormanda koşmayı, yemek yapmak yerine de yaptırmayı tercih ettiğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!